Interpretarea viselor

#interpretare vise #inselat #partener #vise

Ai visat ca partenerul te insala? Iata ce inseamna acest lucru

Chiar daca multe vise sunt atat de ciudate incat ne trezim stiind ca nu sunt reale, unele vise pot parea atat de reale incat trebuie sa ne amintim ca am visat. De exemplu, daca ai visat vreodata ca partenerul tau te insala, uneori nu te poti abtine sa nu te trezesti simtindu-te ranit si chiar suspicios.

Ce inseamna sa visezi ca partenerul tau te insala?

Sa visezi ca esti inselat nu inseamna neaparat ca asta se intampla. Dar poate fi de ajutor sa cunosti posibilele cauze care stau la baza acestor tipuri de vise. Visele de infidelitate sunt, de fapt, unul dintre cele mai comune vise de relatii din top, deoarece subconstientul tau incearca sa se ocupe de problemele de baza din relatia ta care sunt in prezent nerezolvate.

Posibile semnificatii ale viselor de infidelitate despre partenerul tau 

Emotiile pe care le simtiti in vis provin dintr-un loc real si este posibil sa fie legate de legatura cu partenerul tau. Visul despre inselat ar putea fi despre faptul ca nevoile tale emotionale nu sunt satisfacute, ceea ce te face sa simti ca partenerului tau nu-i pasa.

S-ar putea sa fii nemultumit din punct de vedere sexual. Daca ai vise sexuale in care partenerul te inseala, ar putea insemna ca ai putea avea un disconfort in ceea ce priveste relatia sexuala cu partenerul tau. Visele sexuale ar putea insemna ca nu esti satisfacuta sau crezi ca nu-ti satisfaci partenerul, deoarece iti imaginezi ca acesta face sex cu altcineva.

S-ar putea sa iti fie teama ca ar putea insela. Acest lucru ar putea fi o posibilitate daca ai ingrijorari legitime ca partenerul te-ar putea insela. Acest lucru este si mai evident daca ai vise frecvente de infidelitate, deoarece subconstientul tau iti spune ca aceasta este o teama a ta. S-ar putea sa te temi ca partenerul te va insela si va gasi pe cineva mai bun sau ca esti nesigura de relatia voastra.

Este posibil sa fi fost inselat inainte in alte relatii. Daca ai fost inselat in trecut, s-ar putea sa iti fie teama ca acest lucru se va intampla din nou in noile relatii. S-ar putea sa nu experimentezi aceasta teama in relatia actuala, dar visele tale pot scoate la iveala temeri din trecut din cauza impactului lor asupra ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro