Interpretarea viselor

#vis fantoma #interpretare vise #fantome

Visezi fantome? Iata ce reprezinta visele tale

 

Psihologii spun ca atunci cand visezi fantome inseamna frica fata de anumite aspecte legate de propria persoana. Insa, frica in sine le face sa fie inspaimantatoare. Pentru Freud, fantoma in vis era imaginea materna, simbolul mamei. Iata mai jos care sunt cateva dintre explicatiile pentru fantomele din vis!

In sens mistic, visele in care apar fantome reprezinta fortele intunecate din noi insine pe care nu le acceptam. Exista si interpretari care spun ca aceste vise cu fantome indica un lucru pe care nu il mai poti atinge sau avea. Poate fi un semn ca esti deconectat de la viata si de la societate.

Semnificatii pozitive ale viselor cu fantome

Daca fantoma incearca sa te omoare - un astfel de vis iti arata ca esti pregatit sa iti infrunti trecutul si emotiile neexprimate, indiferent de cat de greu va fi.

Fantoma care te ataca - urmeaza o perioada in care iti vei infrunta temerile. 

Te simti bine in preajma unei fantome - acest vis inseamna ca in curand vei primi vesti bune.

Fantoma care te sufoca - un astfel de vis reprezinta o situatie din trecutul tau care inca te mai bantuie in prezent si pe care vei fi nevoit sa o infrunti in curand.

Semnificatii negative ale viselor cu fantome

Propria fantoma - daca iti vezi in vis propria fantoma inseamna ca ai o amintire dureroasa, o vina sau ganduri reprimate/temeri legate de moarte. 

Fantome negre - acest vis nu reprezinta un semn bun. Poate fi un avertisment ca in curand vor aparea situatii negative in viata ta. E posibil sa pierzi un membru al familiei sau pe cineva apropiat, ori cineva drag se va imbolnavi. 

Fantome care se afla in departare - este un vis care indica vibratii negative pe care le vei primi in perioada urmatoare de la anumite persoane din preajma ta. 

Atingi o fantoma in vis dar aceasta dispare - inseamna ca esti dispus si faci incercari in a depasi niste ganduri reprimate sau dureroase, insa nu esti pe deplin pregatit pentru a le face fata. 

Fantome care te urmaresc - e posibil sa fii trist din cauza cuiva care s-a stins din viata recent. Acea persoana iti era foarte draga. 

Fantoma unei rude sau a unui prieten care traieste in viata reala - inseamna ca esti in pericol, iar acea persoana ar vrea sa iti faca rau. 

Fantoma unei rude sau prieten mort - inseamna ca vei avea regrete sau te vei simti vinovat in legatura cu relatia pe care ai avut-o cu acea persoana. 

Fantoma unui strain in casa ta sau in alt loc - inseamna ca esti in pericol in viitorul apropiat. 

Fantoma care te sperie foarte tare in vis - in viitorul apropiat cei din jur vor incerca sa iti impuna anumite lucruri si e bine sa fii in garda si sa pui piciorul in prag.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro