Interpretarea viselor

#interpretare vise #urmarire #vise

Ai visat ca esti urmarita? Ce semnificatie au aceste vise

Ti s-a intamplat sa visezi ca esti urmarita? Sunt vise destul de frecvente si ascund un sens revelator care te va uimi. Se spune ca atunci cand visezi ca cineva sau ceva te urmareste, subconstientul tau incearca, de fapt, sa-ti transmita un mesaj prin lumea viselor.

Carl Jung si Sigmund Freud, psihologi si experti in domeniul psihologiei analitice, si-au dedicat o mare parte din viata descifrarii semnificatiei si importantei viselor. 

Ce semnifica visul in care ai impresia ca cineva de urmareste? Acesti doi specialisti spun ca nu este necesar sa mergi la medic pentru vise, insa este foarte important sa stii sensul acestor vise de persecutie pentru a putea sa-ti calmezi mintea si sa te adancesti in subconstient pentru a preveni paranoia.

Asadar, visele de acest fel, de persecutie, pot reprezenta manifestarea anxietatii si stresului in lumea viselor. Sentimentul de persecutie poate reflecta o situatie din viata de zi cu zi care te face sa te simti prins. Poate fi vorba despre presiunea de la locul de munca sau diferite probleme personale. 

Semnificatia visului ca cineva te urmareste poate fi legata si de felul in care te confrunti cu provocarile din viata ta de zi cu zi. Faptul ca esti urmarit in vis poate fi o tendinta de a evita sa te confrunti cu probleme sau confruntari directe.

Totodata, a te simti urmarit intr-un vis poate reflecta un sentiment de lipsa de control in viata ta. Uneori, cea mai buna optiune este sa te adaptezi si sa gasesti modalitati creative de a face fata circumstantelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului