Interpretarea viselor

#razboi in vis #vis razboi #semnificatie vis razboi #interpretare vise #semnificatia viselor #razboi #vise

Ai visat un razboi? Ce semnificatie are visul tau

Razboiul este un vis comun, pe care majoritatea oamenilor il au cel putin o data in viata. De regula, razboiul reprezinta un conflict intern sau extern in viata unei persoane. Iata cum poti interpreta visul tau in functie de contextul in care acesta apare.

Adesea, visele despre razboi ascund un conflict generat de statutul personal si sunt legate de bani si putere. Ele pot fi corelate si cu lupta interioara intre latura "salbatica" si cea linistita a fiecaruia dintre noi. Mai precis, cand visezi razboi inseamna ca exista un conflict intre diferitele parti ale personalitatii tale, scrie cancan.ro.

O batalie (razboi sau nu) reprezinta un sentiment de frica generat de greutatile din viata de zi cu zi sau de faptul ca te astepata schimbari importante in viata. Totodata, visul mai poate prevesti niste vesti pe care urmeaza sa le primesti in curand.

Razboi cu arme de foc de visezi, inseamna ca traiesti niste conflicte interne, nerezolvate. Mai poate insemna si faptul ca in curand anumite dificultati din viata ta se vor rezolva.

Vasul de razboi reprezinta esecul in viata profesionala. In schimb, daca visezi un veteran de razboi sau esti chiar tu acela, inseamna ca ai parte de relatii bune la serviciu.

Daca visezi ca te reintorci din razboi inseamna ca esti o persoana increzatoare in fortele proprii.

Daca ai visat un razboinic, aceste reprezinta apectul neinfricat din personalitatea ta. Dai dovada de curaj in situatii in care altii nu fac acest lucru si ai o atitudine curajoasa in fata provocarilor.

Razboinucul mai poate insemna si faptul ca reusesti sa-ti infrunti o temere veche.

Razboiul de tesut reprezinta un semn bun, fiind asociat cu imbogatirea si imbelsugarea.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro