Interpretarea viselor

#interpretare vis cutremur #vis cutremur #cutremur #interpretare vise #interpretarea viselor

Ce inseamna cand visezi ca este cutremur

Cutremurul este un simbol puternic ce aparea adesea in visele oamenilor, creand emotii anxioase. In interpretarea viselor in care apare un cutremur trebuie sa tii cont de modul in care acesta se produce, intensitate sau locul in care te afli.

 

De regula cutremurul simbolizeaza o destabilizare majora in viata unei persoane. Poate avea legatura cu teama de a pierde pe cineva drag sau cu o nesiguranta legata de pozitia ocupata la locul de munca.

Un vis in care apare un cutremur te poate avertiza cu privire la anumite schimbari bruste ce urmeaza sa se intample si care-ti vor da viata peste cap. Mai poate insemna si o schimbare a caracterului.

Daca visezi un cutremur puternic de pamant, acesta reprezinta insecuritate, probleme coplesitoare, urgente pe care trebuie sa le rezolvi. Mai poate inseamna ca te asteapta schimbari majore pe care va trebui sa le rezolvi fara probleme.

Un cutremur puternic mai poate simboliza si pierderea unui statut marital.

Daca in vis nu ai unde sa te adapostesti de cutremur inseamna ca in realitate vei scapa de o pierdere financiara sau te poti feri la timp de o nenorocire.

In shcimb, daca visezi un cutremur mare de pamant si totul se darama in jurul tau, te poti astepta la schimbari serioase in plan profesional: fie vei fi mutat pe un post inferior, fie ti se va scadea salariul sau vei pierde definitiv anumite privilegii. Ar mai putea insemna si mutarea pe un post similar insa intr-un alt domeniu.

Un cutremur puternic, de care te sperii in vis, atunci, in viata reala, te asteapta o schimbare in bine. Vei primi vesti bune, vei avea impulsul de a face o schimbare majora in bine sau de a incepe o afacere ori o activitate pe care doreai de mult timp sa o incepi.

In schimb, daca visezi un cutremur puternic si iti pastrezi calmul inseamna ca o sa te bucuri de stabilitate in viata, indiferent de piedicile pe care le intampini.

Sursa foto: tehelka.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro