Interpretarea viselor

# semnificatie vis mireasa #vis mireasa #mireasa in vis #interpretare vise #semnificatia viselor #mireasa #vise

Ai visat o mireasa? Ce semnificatie are visul tau

Visele in care apare una sau mai multe mirese pot avea legatura cu asteptarile mult prea mari pe care cineva le are de la viata sau de la cei apropiati. Semnificatia visului in care apare o mireasa difera insa, de la un caz la altul, in functie de context.

Aparitia unei mirese ce poarta rochie alba, aceasta este simbolul inocentei si al sentimentelor reci.

Daca o femeie se viseaza mireasa, i se va indeplini o dorinta. In schimb, daca o femeie viseaza o alta femeie mireasa, visul poate prevesti fericire in dragoste, de care insa aceasta se teme.

Daca un barbat viseaza o mireasa, nu este un semn bun. Daca acesta viseaza ca face dragoste cu mireasa lui, visul prevesteste o aventura cu o alta femeie. In schimb, daca un barbat viseaza ca face dragoste cu o alta mireasa, nu cu a lui, inseamna ca va avea probleme in cuplu.

Atentie! Daca visezi ca scoti o mireasa din casa (indiferent ca esti femeie sau barbat), trebuie sa te astepti la ce-i mai rau. De regula, acest vis prevesteste moartea.

Daca ai visat o mireasa in biserica, visul prevesteste un parteneriat sau o legatura de bun augur. Daca mireasa care este in biserica isi spune juramintele, visul semnifica uniunea, legatura altora.

Rochia de mireasa o alegere permanenta, dorinta de a te implica intr-o relatie sau situatie, pentru totdeauna ori dorinta unui sentiment de permanenta in unele zone din viata ta.

Buchetul de mireasa seminifica noroc in dragoste. Daca visezi ca arunci buchetul inseamna ca cineva te curteaza, in schimb daca visezi ca prinzi buchetul inseamna ca vei avea o surpriza placuta din partea partenerului de viata.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro