Interpretarea viselor

#semnificatie vise #pisici #vise

Ai visat pisici? Ce inseamna acest lucru? Cele mai mari superstitii

Ai visat pisici si te gandesti ce inseamna acest lucru? Specialistii explica acest vis si spun ca atunci se intampla sa iasa la lumina latura ta feminina, indiferent daca esti femeie sau barbat.



 Pisicile reprezinta feminitatea dintr-un om, indiferent ca este femeie sau barbat. Faptul ca le visezi poate avea legatura cu nevoia ta de independenta, dar poate fi totodata si un semn rau. Pisicile sunt vanatori si obisnuiesc sa pandeasca prada. Asa ca visul poate fi un semn de avertizare.

Daca visezi o pisica domestica e posibil sa fie semnul unor emotii puternice. Sigmund Freud si Carl Gustav Jung asociau visele cu si despre pisici cu subconstientul uman.

Cum se interpreteaza visul cu pisici

Daca visezi un copil care tine in brate o pisica, poate insemna ca urmeaza sa se intample ceva foarte important pentru tine in curand.
Daca visezi ca adopti o pisica, inseamna ca urmeaza sa impartasesti cuiva niste idei, ganduri, planuri.
Daca visezi o pisica agresiva, poate insemna ca cineva din viata ta nu este de incredere sau te-a tradat.
Daca pisica este blanoasa, inseamna ca esti in cautarea confortului in viata ta si poate fi un mesaj sa ai multa grija de tine.

Atunci cand visezi ca alergi dupa o pisica poate insemna ca se anunta obstacole in calea ta, in punerea in practica a unui proiect. Daca visezi ca dispare o pisica, poate simboliza faptul ca cineva dispare din anturajul tau, se indeparteaza sau ca ar trebui sa lasi pe cineva sa plece de langa tine.

Daca pisica miauna in visul tau inseamna ca ai in preajma un prieten fals. Daca visezi o pisica ce a murit in viata de zi cu zi, este un mesaj ca trebuie sa-ti asculti sentimentele profunde, din adancul sufletului tau.

Daca visezi o pisica fara coada inseamna ca iti e teama sa nu pierzi controlul asupra unei situatii. Daca e o pisica salbatica, inseamna ca ai nevoie de o noua perspectiva in viata.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro