Interpretarea viselor

#semnificatie vise #vise

Ai visat ca esti batut? Ce insemna acest lucru

Ai visat ca esti batut de cineva? In general, ceea ce visezi este in stransa legatura cu subconstientul tau si fiecare element sau eveniment visat poate avea o interpretare relevanta in realitate.

Daca in vis esti in situatia in care primesti bataie, acesta poate semnifica fatul ca in cercul tau de cunostinte exista o persoana care nutreste fata de tine ganduri negative si agresive. Motivul real al acestei atitudini nu il cunosti, dar comportamentul acelei persoane fata de tine nu este prietenos.

In situatia in care visezi ca esti batut pana ajungi sa vezi sange poti interpreta prin faptul ca esti  o persoana hotarata, pregatita sa infrunte orice provocare, inclusiv pe cei mai aprigi adversari.

Daca visezi ca esti lovit peste cap inseamna ca exista o persoana care se simte deranjata sau invidioasa pe reputatia ta buna in societate. 

Daca ai visat ca erai lovit peste maini inseamna ca exista persoane in jurul tau care simt invidie pentru munca si rezultatele pe care le obtii. 

In cazul unui vis in care te bate o femeie, acesta poate semnala faptul ca nu acorzi suficienta atentie persoanelor de sex opus. Daca esti intr-o relatie, ar trebui sa iti exprimi sentimentele mai des, iar daca nu ai o relatie, ar trebui sa fii mai deschis pentru a experimenta momente fericite.

Daca visezi ca vezi alte persoane batandu-se poate sugera o disputa. Te afli intr-o situatie in care dialogul poate degenera si se poate ajunge la un conflict mai mare.

Visul in care te lovesti cu capul de perete ar putea reflecta ca ai acumulat multa frustrare si tensiune. Te simti stresat in ultima vreme din cauza unor probleme pentru care nu ai gasit inca solutie. 

Un vis in care te bati cu mama ta ar putea reflecta o disputa reala pe care ai avut-o cu ea si pe care prefera sa o uiti. Din pacate insa, aceasta a ramas in subconstientul tau.

Un vis in care te bati cu partenerul de viata ar putea semnifica faptul ca aveti probleme in viata reala si este momentul sa aveti o discutie pentru a gasi o solutie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro