Interpretarea viselor

# vise comune #semnificatie vise #vise

6 vise comune si semnificatia acestora. Nu o sa-ti vina sa crezi ce semnificatie are caderea dintilor

Te-ai trezit cu transpiratii reci din cauza unui cosmar? Sau ti-ai petrecut dimineata intr-o dispozitie ciudata dupa un vis bizar din noaptea precedenta? Este de inteles ca cei mai multi dintre noi au tendinta de a nu se gandi prea mult la visele lor - in ciuda secolelor de studii, inca nu se intelege pe deplin de ce visam. Cu toate acestea, avand in vedere ca, in medie, o persoana are intre trei si cinci vise pe noapte, psihologii si neurobiologii au o serie de teorii de oferit cu privire la motivul pentru care visam si la ceea ce pot insemna visele noastre.

Ai visat ca ai un bebelus

Acesta este un vis foarte comun si interpretarea lui depinde adesea de faptul ca esti barbat sau femeie. Daca esti femeie, semnificatia poate depinde si de faptul daca esti insarcinata sau nu. Este mai putin frecvent ca barbatii sa viseze sa aiba un copil. Dar daca o fac, inseamna adesea ca virilitatea lor este compromisa. Daca o femeie care este insarcinata are acest vis, acesta reflecta adesea pur si simplu entuziasmul lor. Femeile care nu sunt insarcinate pot avea acest vis atunci cand este inceputul unui nou capitol din viata lor.

Ai visat dinti care cad

Acesta este unul dintre cele mai frecvente vise pe care le avem – intreaba pe oricine cunoaste si probabil ca a visat ca ii cad dintii cel putin o data in viata. Cea mai populara interpretare a acestui vis este ca inseamna ca esti nelinistit sau speriat de ceva care se schimba in viata ta. S-a sugerat ca acest lucru este legat de experienta traumatizanta din copilarie a caderii dintilor de lapte.

Ai avut in vis sentimentul de a fi prins in capcana

O multime de oameni viseaza ca sunt prinsi in capcana, restrictionati sau incapabili sa se miste. Se crede ca acest vis este legat de frustrarea din viata de veghe a unei persoane si apare adesea atunci cand cineva este blocat intr-un loc de munca fara iesire sau intr-o relatie nesatisfacatoare. Visul a fost, de asemenea, legat de sentimente de neputinta si de incapacitatea de a schimba o situatie.

Ai visat bani

Importanta banilor in viata de veghe ii face sa fie un candidat puternic pentru o aparitie in realitatea noastra nocturna. Daca visezi ca ai castigat bani, expertul in vise Anna-Karin Bjorklund a sugerat ca acest lucru inseamna ca simti ca esti invingator intr-un alt domeniu al vietii tale. Poate ca cariera ta a luat o noua turnura, interesanta. Cu toate acestea, daca visezi ca pierzi bani, este mai probabil sa reflecte pur si simplu o situatie financiara negativa din viata reala.

Ai visat alimente

Visele care se invart in jurul mancarii pot fi, desigur, pozitive sau negative. Visul unei mese pline de mancare indica adesea un nivel ridicat de fericire si placere in viata de veghe. Pe de alta parte, visul de a manca mancare otravitoare a fost interpretat ca insemnand ca exista ceva in viata celui care doarme de care trebuie sa scape.

Te-ai visat alergand pe loc

Multi oameni viseaza sa incerce sa alerge, dar sa ramana in acelasi loc. Acest lucru poate insemna adesea ca simti ca nu detii controlul asupra vietii tale. Visul apare adesea atunci cand incerci sa schimbi ceva in viata ta, dar lucrurile raman la fel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului