Horoscop zilnic

#predictii lunare #zodii #horoscop

Horoscop lunar: horoscopul lunii mai 2011

Pentru nativii celor 12 zodii, horoscopul lunii mai le aduce vesti bune in plan profesional si nu numai. Multi trebuie sa lupte pentru a obtine ceea ce-si doresc, dar reusitele celor mai norocosi aduc satisfactii mari. Odata cu sfarsitul primaverii si apropierea de vara, multi nativi se vor indragosti din nou. In plan financiar, banii vin, dar prudenta este intotdeauna o solutie corecta.

Afla de mai jos predictiile lunii mai 2011 :
 

Horoscop lunar mai 2011 Berbec
 

In mai te arati deosebit de preocupat de domeniul sentimental. Iti cunosti foarte bine armele de seductie si le folosesti ori de cate ori ai ocazia. Si vei avea chiar multe ocazii. Pentru cei implicati intr-o relatie se anunta zile incitante. Cei singuri ar putea sa cunoasca pe cineva. Este bine sa se gandeasca de doua ori inainte sa deschida gura pentru ca risca sa faca tot felul de gafe. In plan profesional te confrunti cu obstacole si trebuie sa depui eforturi serioase pentru a le depasi.
 

Horoscop lunar mai 2011 Taur
 

In plan amoros, mai reprezinta o perioada destul de aglomerata. Te intelegi bine cu partenerul de viata atata timp cat ai o conduita liniara, fara mofturi si schimbari bruste de atitudine. Taurii care sunt inca singuri ar putea sa-si cunoasca jumatatea chiar in luna mai a acestui an. In plan profesional te descurci foarte bine, gasind solutii pentru diversele probleme care apar. In schimb, ar trebui sa acorzi mai multa atentie sectorului financiar.
 

Horoscop lunar mai 2011 Gemeni
 

Pentru tine, luna mai aduce o perioada mai complicata in ceea ce priveste relatia de cuplu. Nu esti tocmai preocupat de viata amoroasa si partenerul de viata s-ar putea simti ca un obiect uitat printr-un sertar. Exista posibilitatea unor discutii in contradictoriu. In schimb, in ceea ce priveste activitatea profesionala, este bine sa fii cu antenele bine intinse deoarece in mai apar numeroase oportunitati pe care nu ar trebui sa le ratezi. Nu te abate din drum, chiar daca succesele tale ar putea sa nu fie  pe placul unora.
 

Horoscop lunar mai 2011 Rac
 

In mai ar trebui sa-ti faci timp pentru a studia putin situatia ta financiara. Poti vorbi cu un specialist, daca ai de gand sa faci unele investitii. Profita de aceasta perioada deoarece ea este foarte avantajoasa in plan profesional. Se ivesc ocazii, apar noi provocari si nu doar o data ai putea sa obtii un succes remarcabil. De asemenea, este recomandat sa fii cat se poate de discret si sa nu te implici in nicio tabara, daca exista asa ceva. Tot ce ai de facut este sa-ti vezi de drumul tau.
 

Horoscop lunar mai 2011 Leu
 

Luna mai aduce vesti bune in plan profesional. Vei putea sa-ti pui in aplicare ideile, vei organiza lucrurile intr-un mod eficient si vei dobandi rezultatele pe care le doreai. Trebuie sa fii mereu realist in ceea ce priveste sansele proiectelor in care te implici. Atata timp cat ramai cu picioarele pe pamant totul va fi bine. In dragoste oscilezi intre nevoia de independenta si placerea de a te lasa sa aluneci pe valuri de implinire, alaturi de persoana iubita. Iti schimbi starea de spirit si convingerile destul de repede pentru ca simtul tau de autoconservare nu adoarme niciodata cu pe deplin.
 

Horoscop lunar mai 2011 Fecioara
 

In aceasta perioada este bine sa acorzi atentie detaliilor in toate activitatile pe care le intreprinzi. Luna mai aduce o perioada destul de importanta atat in plan profesional, unde te implici in diverse proiecte, cat si in plan personal, unde poti lua decizii importante. Astfel de decizii vor avea un efect pe termen indelungat. Si cu banii ar fi bine sa fii mai prudent. Tinzi sa ai o gandire negativa sau sa amani unele lucruri care te-ar putea face fericit, preocupandu-te de numeroasele tale probleme. Unele clipe minunate din viata se intampla o singura data si este numai alegerea ta daca vrei sa te bucuri de ele sau sa le ignori.
 

Horoscop lunar mai 2011 Balanta
 

In prima jumatate a lunii mai este bine sa actionezi rapid in plan profesional. Este una dintre cele mai bune perioade din an pentru a atinge succesul. Dupa a doua parte a perioadei lucrurile nu vor mai merge chiar atat de bine. In ceea ce priveste relatia de cuplu, iti place enorm sa-ti petreci timpul cu persoana iubita dar, in acelasi timp, exista un mic coltisor din tine care se gandeste ca ar fi mai interesant sa ai parte si de alte experiente. Daca esti inca singur, te vei arata interesant numai de scurte idile, care iti ofera o implinire pe moment.
 

Horoscop lunar mai 2011 Scorpion
 

In prima parte a lunii nu stai deloc bine cu banii. Este indicat sa nu faci investitii. Dupa a doua jumatate a lui mai situatia se va imbunatati. Cumva tot vei reusi sa ai o sursa de venit care sa-ti asigure o stabilitate. In plan profesional esti hotarat sa-ti duci toate planurile la indeplinire. Este important sa ramai flexibil acolo unde este nevoie, altfel te vei impiedica de o multime de probleme. In domeniul sentimental, simti nevoia de mai multa independenta si acest lucru nu-l face prea fericit pe partener. Daca esti inca singur, pana la sfarsitul acestei perioade ai putea sa te indragostesti din nou.
 

Horoscop lunar mai 2011 Sagetator
 

Tinzi sa cheltuiesti sume mari de bani pentru a-ti asigura un nivel sporit de confort. Ai putea chiar sa-ti faci cadou cateva lucruri destul de costisitoare. Chiar daca banii continua sa-ti intre in cont, poate ar trebui totusi sa te gandesti ce te-ai face in momentul in care sursa ta de venit ar disparea brusc. In dragoste esti extrem de dificil, iar partenerul de viata nu va fi incantat de atitudinea ta. Si totusi, esti hotarat sa-ti ceri dreptul la libertate. Poate ar fi cazul sa dai dovada de mai multa bunavointa. Sagetatorii singuri ar putea sa gaseasca o persoana afectuoasa, care sa le ofere stabilitatea de care au nevoie.
 

Horoscop lunar mai 2011 Capricorn
 

Deci in general dai dovada de cumpatare cand vine vorba despre cheltuieli, in luna mai tinzi sa faci tot felul de excese. Daca nu vei gasi o solutie pentru a inceta cu aceste cumparaturi inutile, pana la urma te vei confrunta cu o situatie neplacuta. In domeniul profesional este recomandat sa lucrezi sistematic, fiind cat mai organizat cu putinta. Tine cont de detalii si ocupa-te in principal de aspectele cele mai importante, lasand restul pentru mai tarziu. In plan amoros ai parte de o perioada destul de frumoasa.
 

Horoscop lunar mai 2011 Varsator
 

Este bine sa fii prudent cu banii. Chiar daca dispui de bani, atunci cand apare o situatie in care ai optiunea de a-i da, trebuie sa intorci situatia pe toate laturile, pentru a fi perfect constient de avantaje si dezavantaje. Spre finalul perioadei situatia ta financiara va fi mai buna. In plan amoros, se poate sa te indragostesti in luna mai. Vei acorda destul din timpul tau domeniului sentimental unde, in sfarsit, se intampla si lucruri frumoase. In plan profesional, este bine sa adopti o atitudine realista, la fel ca in domeniul financiar.
 

Horoscop lunar mai 2011 Pesti
 

In luna mai esti foarte combativ in ceea ce priveste viata profesionala. Indiferent de eforturile care sunt necesare pentru a-ti pune planurile in aplicare, esti decis ca faci totul pentru a reusi. Se poate sa fie vorba despre schimbari majore in aceasta perioada. Nu ar fi exclus sa pui mana pe un job pentru care vei fi cu adevarat de invidiat . In schimb, fiind poate prea ocupat cu munca, incepi sa dispari usor-usor din peisaj, in relatia de cuplu. Partenerul se simte ignorat sau uitat intr-un colt. Daca esti singur, se poate ca in mai sa te indragostesti de o persoana aparuta recent in viata ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului