Horoscop zilnic

#predictii #zodii #vara

Horoscopul verii. Ce-ti rezerva astrele in vara 2011

Vara 2011 se anunta plina de evenimente. Multe dintre ele vorbesc despre impliniri si realizari importante in plan profesional si personal. Unii nativi se indragostesc, altii se casatoresc, iar altii vor deveni parinti. In plan profesional sunt multe sanse de reusita, de promovari si mariri de salariu. Este insa nevoie de prudenta, de o atitudine echilibrata si de mult realism.

Afla ce-ti rezerva astrele pentru vara 2011:
 

Horoscopul verii 2011 pentru Berbec
 

Vara 2011 incepe bine in plan amoros. Daca ai deja o relatie, vei gasi noi modalitati de a aduce un pic de prospetime in viata de cuplu . S-ar putea chiar sa ai surprize foarte placute din partea persoanei iubite. Daca esti singur, exista posibilitatea sa te indragostesti de o persoana nou aparuta in viata ta. Este bine ca in aceasta vara sa-ti rezervi suficient timp pentru a te ocupa de situatia ta financiara. Nu este recomandat sa ramai cu datorii, pentru ca lucrurile se pot complica.
 

Horoscopul verii 2011 pentru Taur
 

Daca vrei sa-ti faci planuri de concediu, acestea ar fi bine sa fie pentru mijlocul sau sfarsitul verii. Cel putin in prima parte a perioadei vei fi ocupat la serviciu. De fapt, este chiar un lucru bun, deoarece sunt sanse mari sa dobandesti un nou statut, o noua pozitie. Cu aceasta ocazie, in timp vei avea ocazia sa-ti pui in ordine situatia financiara si sa-ti faci unele planuri. In dragoste te bucuri de liniste si stabilitate. Cu toate acestea, ai uneori momente in care iti doresti sa provoci soarta, pentru ca pur si simplu nu poti sta linistit.
 

Horoscopul verii 2011 pentru Gemeni
 

Chiar daca in general, vara, este perioada concediilor si suntem cu totii dispusi sa cheltuim mai mult, in aceasta vara astrele nu-ti recomanda sa-ti faci toate poftele. Situatia ta financiara este una destul de complicata, iar achizitiile care implica sume mari de bani pot fi nechibzuite. Fa-ti un plan financiar si strange cureaua. In plan personal, nu este o perioada foarte buna pentru a lua decizii drastice in viata de cuplu. Daca esti suparat, asteapta sa te linistesti inainte de a decide ce faci mai departe. In activitatea profesionala au loc evenimente de bun augur pentru viitorul tau. profita de sansele care apar acum.
 

Horoscopul verii 2011 pentru Rac
 

Vara 2011 aduce multe schimbari in viata ta. Se poate ca initial acestea sa fie neplacute, insa pe termen lung, tot ceea ce se intampla acum inseamna o curatare, o revitalizare , pentru a putea porni pe un drum mai bun. Este recomandat sa faci ceva economii, chiar daca dispui de suficiente resurse financiare. Se poate sa intervina anumite proiecte pentru care vei avea nevoie de bani. In activitatea profesionala, trebuie sa iei lucrurile pas cu pas si sa ramai cu picioarele pe pamant. Vei vedea ca in timp situatia poate sa te avantajeze, dar numai daca stii cum sa-ti joci cartile.
 

Horoscopul verii 2011 pentru Leu
 

Profita de putinul timp liber pe care il ai pentru a te ingriji mai mult de sanatatea ta sau de buna ta conditie fizica . Poti face o detoxifiere, daca vrei. Este o perioada in care alimentatia poate juca un rol esential in starea ta generala. In plan amoros, se anunta o perioada excelenta. Ai parte de impliniri atat la nivel sexual, cat si sentimental. Daca esti singur, nu vei mai fi pentru multa vreme. Sunt mari sanse sa intalnesti acea persoana care se ridica cu adevarat la standardele tale si care te va lua pe nepregatite prin inteligenta si farmecul ei.
 

Horoscopul verii 2011 pentru Fecioara
 

Este bine sa profiti de avantajele care se ivesc acum in plan profesional. Lucrurile merg in directia dorita si ai toate atuurile in mana. Chiar si pentru cele mai mari schimbari pe care ti le doresti in activitatea profesionala exista sanse de reusita. In plus, situatia ta financiara este mai mult decat satisfacatoare, ceea ce iti da mai multa incredere in viitor. Iti poti face planuri pe termen lung si poti lua decizii foarte bune. In plan amoros, simti nevoia sa ai experiente diversificate si nu te dai inapoi nici macar de la o aventura de o noapte. Implinirile de care ai parte acum sunt pe toate planurile, fizic, emotional, intelectual.
 

Horoscopul verii 2011 pentru Balanta
 

In plan financiar, perioada de vara reprezinta o sansa pentru tine. Poti face alegeri foarte bune daca te bazezi pe intuitie. Trebuie sa actionezi rational si sa fii atent la ceea ce se intampla in jurul tau. Astfel, vei prinde din zbor ocaziile care apar. In activitatea profesionala se intrevede o marire de salariu si chiar o promovare. Vei avea mai multe responsabilitati, dar si mai multe avantaje. Daca ai facut unele lucruri de care nu esti prea mandru in viata sentimentala, in aceasta vara ai posibilitatea sa dregi busuiocul. Ai incredere in tine si adopta o conduita echilibrata.
 

Horoscopul verii 2011 pentru Scorpion
 

In aceasta vara se poate sa-ti canalizezi atentia spre activitatea profesional. Nu ai foarte mult timp liber la dispozitie, deoarece se intampla multe lucruri, iar situatiile care apar te avantajeaza. Se poate sa fii promovat, dar vei avea si mai multe responsabilitati. Oricum ar fi, munca ta este apreciata la nivel inalt. Incearca sa petreci cat de mult timp poti cu partenerul de viata si faceti impreuna diverse activitati. Chiar daca in general situatia financiara este stabila, este recomandat totusi sa fii prudent cu banii si sa eviti cheltuielile care nu sunt cu adevarat necesare.
 

Horoscopul verii 2011 pentru Sagetator
 

In dragoste este bine sa fii mai intelegator si mai deschis cu persoana iubita. Tinzi sa devii dificil, iar acest lucru nu poate face decat rau relatiei. Se poate sa intalnesti pe cineva alaturi de care sa traiesti o aventura incitanta si, totodata, periculoasa, dintr-un anumit punct de vedere. In plan profesional se anunta o perioada excelenta, cu numeroase realizari. Esti hotarat in ceea ce faci si ai foarte multa incredere in tine. Cu banii stai bine, dar nu inseamna ca trebuie sa incepi sa risipesti pe tot felul de mofturi.
 

Horoscopul verii 2011 pentru Capricorn
 

Fie ca toata lumea are propriile sale probleme, fie din orgoliu, fie din alt motiv, in aceasta perioada nu te vei intelege excelent cu cei din jurul tau. Este important totusi sa fii mai flexibil, pentru ca usile pe care le trantesti in nas tuturor nu fac decat sa te indeparteze de oameni. Nici cu partenerul de viata nu te intelegi excelent, desi cai de intelegere exista, insa tu refuzi sa le vezi. Daca insa esti singur se poate sa te indragostesti de o noua aparitie in viata ta. Din acel moment nici nu vei mai concepe sa stai departe de acea persoana. Lucrurile care nu merg bine mereu in plan profesional se pot schimba, iar pana atunci este important sa ai o gandire optimista.
 

Horoscopul verii 2011 pentru Varsator
 

In domeniul sentimental este bine ca in aceasta perioada sa actionezi cu grija. Lucrurile pot sa inceapa extrem de promitator si pentru unii nativi chiar au loc evenimente fericite in aceasta vara. Se decid sau au loc casatorii, le vin pe lume copii etc. Insa, pentru alte cupluri intervin tot felul de neintelegeri. Pur si simplu nu esti pe aceeasi lungime de unda cu persoana iubita. In activitatea profesionala se poate sa ai succese neasteptate, care aduc schimbari majore in viata ta, de bun augur. Chiar daca nu te-ai gandi la asa ceva, s-ar putea sa devii chiar o persoana publica. Situatia financiara este instabila. Treci prin perioade in care castigi mai bine decat te-ai astepta si prin alte perioade in care nu ai de unde sa scoti din buzunar atatia bani pe cat ai avea nevoie.
 

Horoscopul verii 2011 pentru Pesti
 

In aceasta vara este bine sa te ocupi de situatia financiara. In general, aceasta este instabila, astfel incat este important sa iei masurile care se impun. Nu te imprumuta daca nu este cu adevarat necesar si supravegheaza-ti cheltuielile. La serviciu esti entuziast si increzator in fortele proprii. Pentru reusita, insa, este nevoie de ceva mai mult: pe langa cunoasterea capacitatii proprii trebuie sa ai si date din exterior. Studiaza concurenta si nu subestima niciun factor care poate rasturna situatia. Problemele pe care le intampini in viata de cuplu pot fi rezolvate impreuna cu persoana iubita. Este bine sa fii discret si sa nu lasi pe nimeni sa intervina in aceasta situatie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului