Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Horoscop 26 februarie - 3 martie 2024. O saptamana cu incarcaturi emotionale

Alinierea planetara din aceasta saptamana a Soarelui, Mercur, Neptun si Saturn in sensibilul Pesti dezlantuie un torent de emotii - unele iubitoare, altele nu prea - si vine cu un avertisment puternic de a fi prudent inainte de a impartasi prea mult cu lte persoane sau in mediul online. Iata cum arata horoscopul tau saptamanal 26 februarie-3 martie 2024 si la ce trebuie sa fii atent.

 

Berbec

Daca astrologia aburinda din aceasta saptamana te-a aprins prea tare pentru a trata cu diplomatie problemele cu incarcatura emotionala, atunci indeparteaza-te de situatiile cu potential inflamator pana cand vei putea sa le abordezi cu mintea mai rece. Se stie ca tratarea provocarilor ca pe niste cadouri in haine de lucru te ajuta.

Taur

Simti ca a venit timpul sa abordezi din nou o problema nerezolvata? In loc sa te blochezi pe cine are dreptate si ce este gresit, inovatorul Uranus in Taur te incurajeaza sa deschizi discutiile din aceasta saptamana la o varietate de perspective si sa privesti lucrurile dintr-o serie de unghiuri diferite.

Gemeni

In timpul ciclului introvertit al planetei tale energetice, Mercur, merita sa iei o pauza de la persistenta digitala si sa revizuiesti tehnologia organica a propriei tale viziuni interioare. Pentru ca aceasta saptamana iti ofera sprijin pentru a actualiza un proiect artistic sau filantropic si a-l introduce in lumea larga.

Rac

Anotimpul sensibil al colegului tau semn de apa favorizeaza accesarea indrumarii spirituale, acordarea atentiei la mesajele viselor, rasfatul fata de iesirile tale creative preferate si luarea in considerare a unor modalitati de a darui comunitatii tale. Nota de saptamana aceasta pentru sine? Nu-ti pierde timpul in discutii fara castig de cauza ci indeparteazaa-te in liniste de acestea.

Leu

Cu Venus volatil, Marte certaret, Jupiter supradimensionat si Uranus imprevizibil, toate in semne fixe ca si al tau, fuzibilitatile scurte si mentalitatile incapatanate ar putea vedea temperamentele sa se aprinda si opiniile sa se ciocneasca in aceasta saptamana. Esti gata sa racnesti? Probabil ca este preferabil sa torci, pentru ca pacea si armonia sa fie mai usor de restabilit.

Fecioara

Comunicarea ar putea deveni confuza atunci cand planeta ta mentor Mercur, sub influenta dizolvanta a lui Neptun, incepe sa estompeze liniile dintre realitate si fantezie. Daca iti este greu sa te concentrezi in aceasta saptamana, nu forta lucrurile: ia o pauza si respira, lasa intuitia sa te ghideze.

Balanta

Afacerile ar putea fi dubioase in aceasta saptamana, asa ca gandeste-te la discutii financiare fara menajamente si la acorduri de baza clare. Da, iti place sa pastrezi lucrurile in zona de bine, dar Saturn insista asupra verificarilor de fond cu ochii larg deschisi inainte de a semna contracte sau de a invita pe cineva in lumea ta privata.

Scorpion

Incapatanarea si determinarea sunt doua fete ale aceleiasi energii: incapatanarea care se opune lucrurilor pe care nu le vrei, determinarea care urmareste ceea ce iti doreti. Saptamana aceasta este determinata de schimbarea accentului de la puterea de a nu vrea la vointa, o directie sustinuta in prezent de abundenta de energie fluida, data de Pesti, zodie sub al carei impact ne aflam.

Sagetator

In urma supraincarcarii recente de idei stimulatoare, aceasta saptamana sensibila este despre proces mai degraba decat despre obiective, despre intruchiparea conceptului ca tot drumul spre cer este raiul. Despre a incetini si a te acorda. Despre simplificarea vietii tale ocupate si gasirea iubirii. Despre a asculta cu adevarat!

Capricorn

Avand in vedere ca aceasta saptamana activeaza zona zodiei Capricornului, cea a comunicarii, a capacitatilor creative si a activitatilor comunitare, asteapta-te sa te exprimi cu un plus de fler si elocventa artistica. Chiar mai bine, guvernatorul tau, Saturn, primeste instructiuni de la sensibilul Neptun sa ramai deschis sa primesti la fel de mult pe cat le oferi altora.

Varsator

Daca persoanele vagi, indecise sau nevoiase din aceasta saptamana te fac sa iti doresti mai mult spatiu personal, atunci accepta-l, pentru ca stii din experienta ca este mai eficient din punct de vedere energetic sa te abtii de la reactii pripite decat sa te ocupi de controlul pagubelor. Venus si Marte, care calatoresc impreuna prin semnul tau, sunt acolo pentru a te ajuta.

Pesti

Cu potera planetara formata din Soarele radiant, Mercur expresiv, Neptun vizionar si Saturn strateg, care orchestreaza o simfonie celesta in Pesti, aceasta este saptamana ta pentru a te plimba pe partea salbatica si a te bucura de reusite. Daca starile de spirit par mai intense decat de obicei, fii sigur ca vor trece destul de repede.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului