Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 3-9 ianuarie 2022. Inceputul de an vine cu revelatii si atitudini pozitive

Prima saptamana plina din 2022 poate prilejui revelatii pentru multe zodii. Venus retrograd in Capricorn si Neptun in Pesti creeaza un context favorabil pentru cei care activeaza in domeniul artistic sau al creatiei. Conjunctia dintre Venus si Soare poate face lumina in relatii, fie ele sentimentale sau profesionale; fie constientizam lucruri despre prezent, fie intelegem, in sfarsit, lucruri despre trecut, care ne ajuta sa luam decizii mai potrivite pentru viitor. Iata ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie, in horoscopul saptamanii 3-9 ianuarie.

HOROSCOP 3-9 ianuarie. Previziuni complete pentru zodii

BERBEC - Incepi anul cu program "full" si te concentrezi in special pe viata profesionala. Urmaresti sa te afirmi sau poate chiar sa promovezi intr-un post mai bine platit, dar pentru asta trebuie sa iti revizuiesti atitudinea, sa iti dai seama unde gresesti si sa actionezi in consecinta. Probleme mai vechi revin la suprafata in viata sentimentala.

TAUR - Daca nu prea ai avut vacanta de Sarbatori, poate este momentul sa te pregatesti de o calatorie. Sau poate ai decis ca in noul an sa inveti ceva nou, care iti face placere sau care te poate face sa progresezi in viata. Este un moment bun sa iti revizuiesti scopurile, sa renunti la prejudecati si sa evoluezi.

GEMENI - Pentru tine inceputul de an este unul tensionat. Este din ce in ce mai greu sa tolerezi comportamentele ciudate, poate chiar toxice, ale unor persoane foarte apropiate; este posibil sa afli chiar despre o infidelitate a partenerului sau sa inregistrezi pierderi financiare semnificative din cauza cuiva din cercul tau. Astrele te pot pune fata in fata cu cele mai mari temeri, asa ca pregateste-te pentru turbulente!

RAC - Incepi anul cu senzatii de deja-vu, insa nu intra in panica! Poate este doar o ocazie pe care ti-o dau astrele pentru a face lucrurile mai bine de data aceasta, pentru a privi lucrurile dintr-un unghi nou si pentru a actiona in avantajul tau. O fosta iubire ti-ar putea bate la usa in aceste zile.

LEU - Chiar daca vii dupa minivacanta de Sarbatori, nu inseamna ca poti forta nota cu munca. Chiar daca esti foarte solicitat la serviciu, draga Leule, incearca sa iti gestionezi corect resursele, pentru a nu ajunge sa te simti epuizat inca din primele zile ale anului. Ai ocazia sa intelegi in aceasta perioada daca te afli in locul potrivit si daca viata ta are nevoie de schimbari majore.

FECIOARA - Astrele fac lumina in viata ta sentimentala. Fie ca esti intr-o relatie, fie ca esti singura, ai ocazia sa vezi mai clar anumite lucruri, sa intelegi ce faci gresit si unde este loc de imbunatatiri. Incearca sa te relaxezi mai mult si sa iti dai voie sa te dedici micilor placeri.

BALANTA - Incepi anul cu o energie de nedescris, pe care o investesti in special in schimbari. Fie ca schimbi ceva prin casa, fie ca te hotarasti sa renovezi, fie ca faci curatenie in relatii, esti pusa pe fapte mari, draga Balanta. Simti nevoia de ordine si lumina pe toate palierele vietii, insa trebuie sa te pregatesti si pentru deschiderea unei cutii a Pandorei, daca tot vrei sa faci "curatenie" in viata ta.

SCORPION - Comunici mai bine si mai mult cu cei din jur, reusesti sa spui lucrurilor pe nume dupa multa vreme. Ai de rezolvat o multime de lucruri, umbli in special dupa acte, dar nu te dai in laturi de la nimic. Este posibil sa fie nevoie sa renegociezi un contract sau sa revizuiesti o intelegere, ori chiar sa pui bazele unei noi relatii.

SAGETATOR - Inceputul de an este perfect pentru a incepe sa iti gestionezi mai bine finantele. Ocupa-te de platile urgente si abia dupa ce vezi cu ce ramai in buzunar hotaraste daca este sau nu momentul potrivit pentru investitii. Anul trecut ai cam facut risipa, asa ca acum ar fi bine sa iti revizuiesti strategia.

CAPRICORN - Cu Soarele si Venus retrograd in zodia ta, esti o adevarata vedeta a saptamanii. Comporta-te ca atare, ocupa-te de tine, incearca sa fii aproape de cei care au nevoie de tine si sa accepti ajutorul celor care sunt pregatiti sa ti-l ofere. Este momentul potrivit sa iti faci ordine in viata!

VARSATOR - Este posibil sa simti nevoia de introspectie, asa ca preferi sa stai mai mult tu cu tine. Nu este deloc un lucru rau, mai ales daca astfel vei reusi sa faci ordine in anumite chestiuni care ti-au creat o stare de tensiune permanenta. Incearca sa fii sincer cu tine si sa nu te mai ascunzi dupa deget, mai ales atunci cand vine vorba de relatii sau obiceiuri toxice. Pregateste-te pentru revelatii!

PESTI - Simti, in sfarsit, nevoia sa ai o viata sociala mai activa, sa iesi cu prietenii, sa faci lucruri care iti plac si planuri indraznete. Ca orice inceput de an, este un moment bun pentru a decide ce imbunatatiri poti aduce vietii tale si pentru a misca lucrurile in directia potrivita. Este posibil sa iti revizuiesti pozitia fata de un prieten sau fata de superiori ori parteneri de afaceri.

FOTO: Pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare