Horoscop lunar

#horoscop octombrie 2023 #octombrie 2023 #predictii #zodii #astrologie

Horoscop octombrie 2023: schimbari si oportunitati pe toate planurile pentru zodii

Octombrie aduce o serie de schimbari importante pentru zodii. Pentru unii nativi, aceasta luna se anunta a fi plina de reusite si oportunitati promitatoare, pe cand altii se vor confrunta cu obstacole si dezamagiri, fie in dragoste, fie in cariera. Afla ce surprize ti-au pregatit astrele pentru luna octobrie 2023.

Berbec

Berbecii au un impuls crescut luna aceasta in a cuceri si a se lasa cuceriti. Trebuie sa aiba insa grija, deoarece aceste aventuri se pot termina dramatic. In ceea ce priveste cariera, nativii devin mai sarguinciosi ca niciodata si lucreaza cu entuziasm, iar acest lucru se vede in rezultatele obtinute.

Taur

Luna octombrie este, pentru Tauri, neprielnica iubirii. Nativii vor intampina probleme de comunicare, sau este posibil ca probleme mai vechi, nerezolvate la timp, sa iasa din nou la suprafata. In octombrie, nativii sunt preocupati in special de sitatia financiara. Vor munci din greu pentru a obtine rezultatele dorite.

Gemeni

In plan sentimental Gemenii au parte de naplaceri in luna octombrie. Acestia intampina blocaje, intarzieri si neplaceri. Dupa data de 20 octombrie lucrurile o vor lua pe un fagas normal. In ceea ce priveste cariera, Gemenii au o perioada activa si eforturi sustinute. Nu este exclus ca acestia sa castigeĀ  o suma importanta de bani de pe urma unei mosteniri sau retrocedari.

Rac

Pentru Raci, luna octombrie este o luna benefica in plan amoros. Se anunta un eveniment fericit iar sansele ca cei singuri sa intalneasca o persoana interesanta, care sa le marcheze viitorul. In cariera au mari sanse de a se remarca, insa nu vor duce lipsa de responsabilitati, ci din contra, li se vor atribui mai multe. La scurt timp vor aparea insa si beneficiile financiare.

Leu

In viata de cuplu, nativii au parte de o perioada linistita, in care problemele mai vechi isi gasesc in sfarsit rezolvarea. Cei singuri pot avea noroc in dragoste dupa jumatatea lunii. La locul de munca vor intampina situatii complicate si piedici, insa cu rabdare si tenacitate reusesc sa razbeasca. La finalul lunii se poate ivi un castig suplimentar, neasteptat.

Fecioara

Octombrie este o luna prielnica Fecioarelor atat in plan sentimental cat si in plan profesional. Se anunta calatorii in doi, momente de pasiune si rasfat. La locul de munca au un elan arzator si sunt pusi pe fapte mari. Iau decizii importante si ies rapid in evidenta. La final de luna veniturile le vor creste considerabil. Atentie la starea de sanatate!

Balanta

Balantele au parte de o luna plina si zbuciumata. Au nevoie de libertate, dar si de actiune in acelasi timp. Sunt impulsivi si actioneaza fara sa gandeasca iar acest lucru le aduce numai neplaceri, pe termen lung. In ceea ce priveste cariera, nativii sunt competitivi, hotarati si dornici sa se impuna si sa avanseze. Banii nu se lasa asteptati.

Scorpion

Scorpion nu se afla intr-o perioada benefica romantismului. Acesti nativi intalnesc multe obstacole in calea lor spre fericire, in special in prima jumatate a lunii. In cariera lucrurile stau mai bine, in special pentru nativii care depun munca intelectuala. In plan financiar, se recomanda cumpatarea, deoarece riscul de a ramane fara bani este foarte mare.

Sagetator

Sagetatorii au parte de noroc in dragoste incepand cu aceasta luna. In octombrie, Sagetatorii au sanse sa-si intalneasca perechea visurilor, iar cei aflati deja intr-o relatie au toate sansele sa o oficializeze. In cariera, nativii au parte de o luna benefica, iar in plan financiar o duc cum nu se poate mai bine. Au sanse mari sa primeasca o prima, o marire de salariu sau chiar sa castige la loto.

Capricorn

Pentru Capricorni, luna octombrie este nefavorabila dragostei. Nativii vor trece prin momente de deceptii si frustrari. Lucrurile se imbunatatesc insa spre finalul lunii. La locul de munca dau dovada de intiativa, energie si ambitie. Reusesc sa faca tot ceea ce isi propun si sa atraga atentia superiorilor.

Varsator

In octombrie, Varsatorii simt o mare dorinta de a cuceri oameni noi si de a trai aventuri de o noapte. Cei aflati deja intr-o relatie de cuplu, au sanse mari sa-si mareasca familia. La locul de munca, lucrurile nu decurg foarte bine. Nativii se lasa pe tanjeala, punand viata personala pe primul plan. Au nevoie de echilibru daca nu vor sa ramana fara loc de munca.

Pesti

Pentru Pesti, luna octombrie este o luna a pasiunii si romantismului. Cei aflati intr-o relatie de cuplu se bucura de traiul in doi, lasand restul lucrurilor pe plan secundar. In ceea ce priveste viata de cariera, Pestii se gandesc serios sa-si deschida propria afacere, care sa le aduca venituri considerabile in urmatoarele luni.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro