Horoscop lunar

#noroc zodii #horoscop octombrie #octombrie #horoscop lunar

Octombrie vine cu noroc pe toate planurile pentru aceste zodii

Vara a luat sfarsit, iar acum este vremea sa vedem ce spun astrologii despre perioada de toamna. Patru dintre cele 12 semne zodiacale vor avea parte de mult noroc in luna octombrie.

 

Potrivit astrologilor, patru zodii dau lovitura in prima luna de toamna! Pana la finalul lunii octombrie vor primi doar vesti bune, iar viata lor se va schimba complet. 

Rac

Datorita puterii de negociere, acesti nativi reusesc sa-si rotunjeasca veniturile si sa obtina mult mai multe avantaje financiare. De asemenea, vor bifa multe vacante in urmatoarea vreme. Astrologii le recomanda sa nu faca schimbari doar in viata, ci si in casa.

Balanta

Si acesti nativi vor avea parte de multa fericire in octombrie. Vor lua o pauza de la stresul zilnic si se redescopera altfel decat se stiau. Daca pana recent au fost ocupati sa-si inveseleasca prietenii si pe cei apropiati, de data aceasta a venit momentul sa invete cum sa se faca fericiti pe ei insisi.

Fecioara

Nativii acestei zodii sunt gata de noi aventuri! Luna octombrie va fi plina de calatorii si vor cauta noi oportunitati pentru a-si extinde viziunea asupra vietii. Sunt foarte atenti la detalii si au abilitati analitice foarte bune, motiv pentru care se vor bucura de mult succes in aceasta luna!

Sagetator

Acesti nativi vor invata sa isi puna in valoarea aptitudinile si calitatile, astfel ca au sansa sa avanseze in cariera si sa ocupe un post de conducere. De asemenea, au mare noroc in plan financiar. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro