Horoscop lunar

#predictii #horoscop #astrologie #horoscop dragoste octombrie 2023 #horoscop octombrie 2023 #octombrie 2023

Horoscop dragoste octombrie 2023: casatorii, despartiri si intrigi

Luna octombrie aduce cu sine un amalgam de evenimente favorabile si provocari pentru zodii. In timp ce unii se indreapta spre angajamente serioase, precum casatoria sau extinderea familiei, altii iau decizii care ii vor purta pe drumuri diferite. Afla ce ti-au pregatit astrele, in plan sentimental, pentru luna octombrie 2023, in functie de zodie.

 

Berbec

Berbecii sunt mai impulsivi ca niciodata. Nativii, chiar daca se afla intr-o relatie de cuplu, sau nu, isi indreapta atentia catre aventuri de-o noapte si nu vor spune nu niciunei provocari. Adora sa cucereasca si sa se lase cuceriti, insa trebuie sa fie foarte atenti deoarece aceste aventuri se pot termina dramatic.

Taur

Luna octombrie nu este o luna favorabila iubirii pentru Tauri. Nativii vor intampina probleme de comunicare, sau este posibil ca probleme mai vechi, nerezolvate la timp, sa iasa din nou la suprafata. Nici pasiunea nu mai este aceeasi ca cea de alta data.

Gemeni

In plan sentimental Gemenii au parte de naplaceri in luna octombrie. Nativii manifesta sentimente intense, impulsive si tind sa-si concentreze intreaga atentie asupra altei persoane, uitand de propria persoana. Multi vor intalni insa blocaje si pierderi in plan sentimetal. Dupa data de 20 octombrie lucrurile o vor lua pe un fagas normal, atat pentru nativii aflati deja intr-o relatie cat si pentru cei singuri.

Rac

Luna octombrie este o luna benefica in plan amoros pentru Raci. In aceasta luna, Racii sunt mai pasionali ca niciodata si sunt plini de energie. In plus, nu duc lipsa de romantism, surprinzandu-si partenerii in mod placut, cand se asteapta mai putin. Si pentru cei singuri astrele au vesti bune. Sansele de a intalni o persoana interesanta, care sa le marcheze viitorul, sunt foarte mari.

Leu

In viata de cuplu, nativii au parte de o perioada linistita, in care problemele mai vechi isi gasesc in sfarsit rezolvarea, insa asta nu inseamna ca ii asteapta o perioada linistita. Va fi o luna plina in care vor avea multe treburi de rezolvat, ce au legatura cu caminul si viata de cuplu. Cei singuri pot avea noroc in dragoste dupa jumatatea lunii, cand vor cunoaste oi persoana ce le va schimba radical perceptia asupra vietii. 

Fecioara

Pentru Fecioare, luna octombrie se anunta a fi o luna prielnica in plan sentimental. Cei aflati intr-o relatie de cuplu pornesc intr-o calatorie in doi, undeva departe de zidurile orasului. Au parte de momente pasionale si de rasfat si se simt cu adevarat impliniti. Nativii singuri au sanse sa se indragosteasca profund de o persoana alfata la distanta sau chiar de o persoana ce are legatura cu domeniul lor de activitate.

Balanta

Balantele singure au parte de o luna plina si zbuciumata. Au nevoie de libertate, dar si de actiune in acelasi timp. Nativii sunt impulsivi si actioneaza fara sa gandeasca iar acest lucru le aduce neplaceri, pe termen lung. Cei aflati intr-o relatie de cuplu au parte de armonie si calm, in cea mai mare parte a timpului, insa vor trece si prim momente tensionate, in special spre finalul lunii.

Scorpion

Luna octombrie nu este o luna prielnica romantismului, pentru Scorpioni. Nativii aflati deja intr-o relatie  intalnesc multe obstacole in calea lor spre fericire, in special in prima jumatate a lunii. Certurile in cuplu vor aparea din orice, chiar si de la cele mai mici probleme. Nici pentru cei singuri astrele nu au vesti bune, acestia din urma avand parte de multe dezamagiri. 

Sagetator

Sagetatorii au parte de noroc in dragostein luna octombrie. Pentru cei aflati deja intr-o relatie se anunta schimbari importante, insa benefice: fie se vor muta impreuna cu persoana iubita, fie isi vor oficializa relatia sau vor lua decizia de a-si mari familia. Cei singuri, au sanse sa isi mareasca familia luna aceasta.

Capricorn

Prima parte a lunii nu se anunta deloc promitatoare pentru Capricorni. Nativii vor trece prin momente de deceptii si frustrari in ceea ce priveste viata de cuplu. Toate acestea pot fi rezolvate doar cu o foarte buna comunicare si cu mult calm. Dupa jumatatea lunii lucrurile incep sa o ia pe un fagas normal. Cei singuri au sanse sa-si intalneasca jumatatea spre finalul lunii daca renunta la pretentiile exagerate.

Varsator

In luna octombrie, Varsatorii singuri au o mare dorinta de a cuceri noi persoane si de a trai aventuri pasionale de-o noapte. Pentru acestia se anunta o probabilitate crescuta de a se indragosti. Cei aflati deja intr-o relatie de cuplu, au sanse mari sa-si mareasca familia in aceasta luna.

Pesti

Luna octombrie este pentru Pesti o luna a romantismului si a pasiunii. Dragostea si dorintele preiau controlul, iar toate celelalte aspecte ale existentei fie se modeleaza in jurul lor, fie trec in plan secundar. Nativii se bucura de beneficiile traiului in doi si isi fac planuri de viitor alaturi de persoana iubita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro