Horoscop lunar

# horoscop septembrie 2023 #septembrie 2023 #horoscop dragoste 2023 #predictii #horoscop #astrologie

Horoscop dragoste, septembrie 2023! Toamna tuturor posibilitatilor: noi iubiri, despartiri si intrigi

In ceea ce priveste sfera iubirii, luna septembrie se anunta a fi foarte dinamica pentru multe semne zodiacale. In timp ce unii indivizi vor sarbatori casatorii si angajamente serioase, altii se confrunta cu provocari si despartiri. Afla ce ti-au pregatit astrele in plan sentimental, pentru luna septembrie 2023.

Berbec

Berbecii au parte de o luna activa in plan amoros. Nativii singuri nu se abat de la flirturi, indiferent ca sunt in oras sau la munca. Fac astfel numeroase cuceriri, iar in unele cazuri, relatiile care se doreau a fi aventuri de-o noapte se pot transforma in relatii de durata. Cei aflati deja intr-o relatie au parte de realizari comune solide, pe termen lung si acorda o mare atentie caminului si traiului in doi.

Taur

Taurii implicati intr-o relatie de cuplu, scapa in sfarsit de problemele din ultimele perioade si au sansa de a se bucura de o viata relationala armonioasa si de intelegere. Traiul in doi este mai placut, iar atractia creste. In schimb, nativii singuri au sanse de a intalni noi persoane si de a trai noi aventuri, chiar daca nu se vor concretiza in relatii de durata.

Gemeni

Septembrie este o luna benefica pentru Gemeni, aceasta avand puternice conotatii relationale. Este o perioada de revigorare, innoire, iar nativii sunt plini de elan si nu rateaza sa faca noi cuceriri. Nativii singuri au toate sansele sa cunoasca luna aceasta acea persoana alaturi de care isi vor dori sa traiasca toata viata. Pentru cei aflati deja intr-o relatie se anunta mariaje si planurti mari de viitor.

Rac

Luna septembrie aduce oportunitati amoroase pentru nativii singuri. Nativii au o mare pofta de viata luna aceasta si isi scot la bataie armele seducatoare din dotare. Taurii trebuie sa aiba insa grija de cine se indragostesc luna aceasta, deoarece riscul dezamagirilor este foarte mare. Cei aflati deja intr-o relatie se bucura de liniste si armonie in viata de cuplu.

Leu

Septrembrie se aunta o luna benefica in plan amoros, pentru Lei. Nativii singuri au toate sansele sa intalneasca o persoana noua care sa le starneasca interesul. Este posibil sa fie chiar iubirea vietii lor, acea persoana care ii va aduce cu picioarele pe pamant si le va schimba complet orizonturile. Cei aflati deja intr-o relatie de cuplu se bucura de armonie si iau decizii importante privind traiul in doi.

Fecioara

Fecioarele vor avea parte de o luna agitata in plan amoros. Nativii aflati deja intr-o relatie trec printr-o perioada de analiza si investigatii in ceea ce-l priveste pe partener. La final fie vor dori sa-l schimbe, sa-l aduca pe drumul cel bun, fie vor decide ca nu este suficient de bun pentru ei. Nemultumirile nativilor sunt legate in special de statutul social al partenerilor si de cel financiar. Pentru nativii singuri nu se anunta schimbari.

Balanta

Viata amoroasa a Balantelor ia o turnura neasteptata in luna septembrie. Pentru nativii singuri este o luna a analizelor si a incercarilor si nu este exclus ca nativii sa intalneasca o peroana speciala. Cei afalti deja intr-o relatie de cuplu se depun un efort comun privind preocuparile intelectuale si cele profesionale. Este posibil ca unii nativi sa-si dea seama ca au asteptari mult prea mari de la parteneri sau sa fie dezamagiti de lipsa de interes a acestora in ceea ce priveste bunurile materiale.

Scorpion

Scorpionii dau dovada de o mare putere de seductie in sptembrie. Nativii au parte de multe aventuri si cu siguranta vor avea amintiri de neuitat si este posibil chiar sa se indragosteasca pana peste cap de o persoana misterioasa ce le iese in cale. Este o luna favorabila dragostei, asadar sansele sunt de partea nativilor.

Sagetator

Sagetatorii care se afla intr-o relatie de durata au parte de o luna favorabila in plan amoros. Acestia se bucura de armonie si intelegere. Este o luna buna pentru calatoriile in doi, pentru comunicare si pentru preocuparile intelectuale. Este posibil ca unii nativi sa se indragosteasca de doua persoane simultan. Asadar, mare atentie, deoarece persoanele care joaca pe doua fronturi este posibil sa ramana singure.

Capricorn

Septembrie este o perioada proprice in plan sentimental pentru nativii a caror relatii nu implica responsabilitate si contracte sociale. Este o luna a flirturilor si aventurilor, iar nativii nu au nicio sansa sa reziste. Capricornii aflati deja intr-o relatie serioasa trebuie sa se astepte la insingurare, dezamagire, blocaj sau alte neplaceri, insa toate se vor rezolva cu bine daca exista comunicare.

Varsator

Si pentru Varsatorii singuri se anunta o luna favorabila iubirii. Nativii au sanse mari sa-si gaseasca iubirea, chiar daca pretentiile sunt pe masura. Isi doresc alaturi persoane cu pozitie, faima, calitati sau merite deosebite, si culmea, le gasesc. Nativii isi scot la bataie toate armele de seductie si fac tot posibilul sa se invarta in cercuri selecte luna aceasta. Cei aflati deja intr-o relatie au asteptari prea mari de la partenerul de cuplu si este posibil sa apara certuri tocmai din aceasta cauza.

Pesti

Pestii singuri nu pierd nicio sansa de a face noi cuceriri in aceasta luna. Sunt mai entuziasmati ca niciodata si au o mare putere de seductie. Nativii au toate sansele sa intalneasca o persoana speciala care sa le schimbe radical orizonturile si perceptiile asupra vietii. Cei aflati deja intr-o relatie isi fac planuri de viitor impreuna si se bucura de traiul in doi, asa cum este el: cu bune si cu rele.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare