Horoscop lunar

# horoscop septembrie 2023 #septembrie 2023 #presictii #zodii #horoscop lunar #astrologie

Horoscop septembrie 2023! Surprize pe toate planurile pentru zodii

Septembrie aduce numeroase evenimente neasteptate pentru cei nascuti sub diverse semne zodiacale. Printre acestea se numara surprize, dar si provocari neasteptate. In timp ce unii dintre indivizi se vor bucura de realizari pe toate planurile, altii vor simti nevoia sa depuna efort sustinut pentru a depasi obstacolele sau vor trece prin dezamagiri pe care nu le anticipau. Iata ce ti-au pregatit astrele pentru luna septembrie 2023, in functie de zodie.

 

Berbec

Berbecii au parte de de o luna activa in plan amoros. Cei singuri fac numeroase cuceriri in noua luna, iar cei aflati deja intr-o relatie au parte de realizari comune. In ceea cariera, lucrurile decurg intr-un ritm alert, dar departe de luminile rampei. Nativii nu vor duce insa lipsa banilor.

Taur

Taurii implicati intr-o relatie de cuplu au parte, in septembrie, de o viata relationala armonioasa. In schimb, nativii singuri au sanse de a intalni noi persoane si de a trai noi aventuri. In ceea ce priveste cariera, este o luna favorabila contractelor si colaborarilor, iar banii nu vor intarzia sa apara.

Gemeni

Septembrie este o luna benefica pentru Gemeni. Se anunta noi legaturi sentimentale pentru cei singuri si chiar mariaje pentru nativii aflati deja intr-o relatie. In ceea ce priveste cariera, nativii trec printr-o perioada prielnica dezvoltarii profesionale. Se anunta numeroase colaborari si parteneriate.

Rac

Luna septembrie aduce oportunitati amoroase pentru nativii singuri. Cei aflati deja intr-o relatie se bucura de liniste si armonie in viata de cuplu. In cariera se anunta realizari si succes, cu consecinte pozitive asupra banilor si investitiilor. Septembrie este propice activitatilor de promovare, creatie si prezentare.

Leu

Septembrie se aunta o luna benefica in plan amoros, pentru Lei. Nativii singuri au toate sansele sa intalneasca o persoana noua, iar cei aflati deja intr-o relatie de cuplu se bucura de armonie. In cariera, au parte de o luna dinamica, cu multe probleme de rezolvat si cumpene.

Fecioara

Fecioarele vor avea parte de o luna agitata in plan amoros. Nativii afalati intr-o relatie trec printr-o perioada de analiza si investigatii in ceea ce-l priveste pe partener. In plan financiar, nativii nu au de ce sa se planga. Acestia au parte de o luna in care, banii vin din toate directiile. In cariera, septembrie este o luna favorabila aprofundarii cunostintelor in domeniu si a studiilor.

Balanta

Viata amoroasa a Balantelor ia o turnura neasteptata in luna septembrie. Este o luna a analizelor si incercarilor. In plan profesional, nativii au parte de multa energie, iar sansele de reusita in tot ceea ce isi propun sunt foarte mari.

Scorpion

Scoprionii dau dovada de o mare putere de seductie in sptembrie. Nativii au parte de multe aventuri si cu siguranta vor avea amintiri de neuitat pe care sa le impartaseasca celor mai buni prieteni. In cariera, nativii au un bun control asupra vietii profesionale. Se anunta o perioada de succes pentru nativi. Rezultatele nu vor intarzia sa apara. Nativii trebuie sa acorde mai multa atentie cheltuielilor.

Sagetator

Sagetatorii care se afla intr-o relatie de durata au parte de o luna favorabila in plan amoros. Acestia se bucura de armonie si intelegere. Este o luna buna pentru calatoriile in doi. In cariera, comunicarea este la mare pret. Obligatiile de munca ar putea presupune o serie de intâlniri sau deplasari. Din fericire insa, banii nu sunt o problema pentru acesti nativi in septembrie.

Capricorn

Septembrie este o perioada proprice in plan sentimental pentru Capricorni. Este o luna a flirturilor si aventurilor pentru cei singuri. Pentru cei aflati deja intr-o relatie serioasa au parte de neplaceri. In plan profesional, septembrie este o luna favorabila activitatilor colective si actiunilor legate de diverse grupuri sau organizatii. Atentie insa la cheltuieli.

Varsator

Varsatorii singuri sunt favorizati de astre. Nativii au sanse mari sa-si gaseasca iubirea, chiar daca pretentiile sunt pe masura. Isi doresc alaturi persoane cu pozitie, faima, calitati sau merite deosebite, si culmea, le gasesc. In cariera se intrevad schimbari, innoiri si surprize. Este operioada buna pentru a pune bani deoparte.

Pesti

Pestii singuri nu pierd nicio sansa de a face noi cuceriri in aceasta luna. Vor intalni o persoana speciala care le va schimba radical orizonturile si perceptiile asupra vietii. Cei aflati deja intr-o relatie isi fac planuri de viitor impreuna. In ceea ce priveste viata profesionala, nativii stiu clar ce au de facut si unde vor sa ajunga si nimic nu ii poate opri din calea lor catre succes.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro