Horoscop lunar

#horoscop dragoste decembrie 2023 #decembrie 2023 #horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #horoscop decembrie 2023

Horoscop dragoste decembrie 2023! Dragostea pluteste in aer. Care sunt nativii care se vor indragosti de sarbatori

Luna decembrie le aduce nativilor momente de fericire. Cei singuri au toate sansele sa-si intalneasca marea iubire, in timp ce persoanele aflate intr-o relatie se bucura de stabilitate si planuri de viitor. Exista insa si cativa nativi, pentru care astrele nu au vesti prea bune. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru luna decembrie 2023, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii au o parte de o luna activa in plan amoros. Nativii aflati deja intr-o relatie iau atitudine si decizii in ceea ce priveste responsabilitatile in cuplu si posibilele probleme ce pot aparea pe parcurs. In plus, pun accentul mai mult ca oricand pe incredere, comunicare si fericirea in cuplu, si se gandesc serios la intemeierea unei familii si/sau la casatorie. In schimb, cei singuri isi doresc alaturi un partener de durata, insa trebuie sa invete sa renunte la pretentii pentru a reusi in viata.

Taur

In luna decembrie, situatia amoroasa a Taurilor nu este una tocmai buna. Lucrurile stagneaza deoarece nativii au tendinta de a se inchide in ei si de a fugi din calea iubirii din teama de a nu fi raniti. Nici pentru cei aflati deja intr-o relatie luna decembrie nu se anunta una foarte buna. Lucrurile stagneaza in cuplu si nativii simt adesea ca ceva le aluneca printre degete sau ca nu se simt in totalitate impliniti.

Gemeni

Gemenii au parte de schimbari in plan amoros. Nativii singuri au sanse mari sa-si gaseasca perechea. Poate fi vorba despre o persoana esalonul superior, sau o legatura care ia nastere in urma unor contacte profesionale. In schimb, cei aflati deja intr-o relatie se bucura de Sarbatori perfecte alaturi de partener. Nu este exclus ca viata sentimentala a acestora sa ajunga in vizorul publicului.

Rac

Luna decembrie se anunta o luna furtunoasa pentru nativii nascuti in zodia Racului. Nativii singuri tins sa reactioneze sub impulsul momentului, se aprind usor si traiesc momente pasionale alaturi de persoane necunoscute. Au asteptari mult prea mari de la un potential partener de cuplu, iar acest lucru ii impiedica sa-si gaseasca marea dragoste. In schimb, nativii aflati deja intr-o relatie risca strneasca conflicte in cuplu din cauza posesivitatii lor sau a acceselor de gelozie.

Leu

In luna decembrie Leii isi focalizeaza atentia catre viata de cuplu. Nativii sunt mai responsabili si mai maturi ca niciodata, iar acest lucru se vede atat in relatia cu partenerul de cuplu cat si cu cei din jur. Cei aflati deja intr-o relatie se gandesc serios la casatorie. Nativii singuri este posibil sa aiba parte de o surpriza placuta din partea unei persoane de sex opus sau este posibil sa regaseasca o dragoste mai veche, care sa reneasca cand se asteapta mai putin.

Fecioara

In decembrie, Fecioarele singure au tendinta de a se retrage in propria cochilie, ori traiesc o iubire secreta, interzisa, si se ascund de ochii lumii, deoarece nu vor ca secretul sa iasa la iveala. In schimb, nativii aflati intr-o relatie incheie anul intr-o atmosfera plina de dragoste si intelegere, dar si pasionala in acelasi timp.

Balanta

In luna decembrie, Balantele au parte de momente speciale petrecute in familie sau alaturi de persoana iubita si se bucura de dovezi de iubire din partea partenerului de cuplu. Nativii se simt mai rasfatati si mai apreciati ca niciodata. Cei singuri se bucura de libertate si nu rateaza niciun moment pentru a se distra, mai ales ca nu duc lipsa de pretendenti.

Scorpion

In luna decembrie Scorpionii simt nevoia de noi experiente in plan personal. Nativii singuri au parte de aventuri incitante, pasionale si pline de surprize. Traiesc intens, fara a se gandi la consecinte. In schimb, nativii aflati deja intr-o relatie se bucura de cadourile si atentia primita de la partener luna aceasta si traiesc nopti pasionale in doi

Sagetator

In luna decembrie, viata sentimentala a Sagetatorilor se intersecteaza cu cea profesionala. Nativii fie incep o poveste de dragoste alaturi de o persoana cu care au tangente in plan profesional, fie se hotarasc sa-si deschida o afacere de familie, ori cu ajutorul partenerului reusesc sa se propulseze rapid in afaceri sau sa-si gaseasca un loc de munca mai bun.

Capricorn

Pentru Capricorni, luna decembrie se anunta a fi o luna benefica vietii amoroase. Nativii singuri au sanse sa intalneasca o persoana noua care sa le schimbe radical viata si sa se bucure de intalniri romantice. In acelasi timp, nativii aflati deja intr-o relatie se bucura de armonie in cuplu si de o buna comunicare. Relatiile acestora devin mai pasionale si mai intense dupa jumatatea lunii.

Varsator

Viata sentimentala a Varsatorilor interfereaza in luna decembrie cu cea profesionala. Nativii singuri au sanse mari sa-si gaseasca fericirea in bratele unei persoane ce are legatura cu domeniul in care lucreaza acestia sau chiar alaturi de o persoana de la locul de munca. In schimb, nativii aflati deja intr-o relatie traiesc momente pasionale alaturi de persoana iubita si sunt predispuse la acte nebunesti comise din dragoste. Este posibil ca deciziile financiare din aceasta luna sa fie influentatate de partenrul de cuplu.

Pesti

In luna decembrie, Pestii isi indreapta atentia catre viata de familie si catre achizitionarea bunurilor de uz casnic. In plus, nativii sunt mai receptivi ca niciodata la dovezile de afectiune. In a doua parte a lunii, pasiunea in cuplu devine mai arzatoare ca niciodata. In cazul nativilor singuri, comunicarea si drumurile pot avea potential amoros.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro