Horoscop lunar

#horoscop bani decembrie 2023 #horoscop cariera decembrie 2023 #decembrie 2023 #horoscop decembrie 2023

Horoscop cariera si bani decembrie 2023! O luna benefica in plan financiar, dar plina de provocari in cariera si afaceri

Luna decembrie, desi este ultima luna din an, se anunta a fi una plina de provocari in ceea ce priveste cariera si afacerile, pentru multe zodii. Unii nativi aleg sa mearga pe o alta cale, in timp ce altii se zbat pentru a avansa pe scara ierarhica a companiei. Pentru multi, banii nu se vor lasa asteptati. Afla ce ti-au pregatit astrele in cariera si bani pentru luna decembrie 2023, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt determinati sa obtina tot ceea ce si-au propus pana la finalul anului. Pe parcursul lunii insa, vor aparea mici incidente si impedimente in calea lor, dar si provocari. Parteneriatele contractele si clientela sunt definitorii pentru parcursul profesional al nativilor, in aceasta luna.

Taur

Decembrie se anunta o luna benefica pentru cariera Taurilor. Nativii nu se tem sa initieze o actiune sau sa ia decizii importante. Prestigiul nativilor are numai de castigat. Se fac rapid remarcati de superiori si de colegii de bransa. La final de luna, nativii trebuie sa se astepte la o avansare in post si chiar o marire de salariu sau o prima pentru eforturile depuse in ultima perioada.

Gemeni

In viata profesionala, nativii pun mare accent pe cariera si pe drumul lor catre succes. Sunt organizati, sarguinciosi si au toate sansele sa se faca remarcati de superiori. Sunt favorizate in special activitatile ce au legatura cu mediul cultural, internetul sau deplasarile. Gemenii au sanse mari sa primeasca o promovare, o marire de salariu sau o prima consistenta, la final de luna.

Rac

In luna decembrie, Racii isi indreapta atentia catre colaborari si castiguri financiare. Nu este exclus ca nativii sa demareze o afacere profitabila in aceasta luna sau sa primeasca o mostenire sau o sponsorizare.

Leu

In luna decembrie, se anunta un eveniment important in viata profesionala a Leilor. Este un moment bun pentru a-si cladi o pozitie solida si durabila. Nativii stiu sa ia decizii bune si dau dovada de tenacitate. Banii nu se vor lasa asteptati. Acestia vin in special din colaborarile la distanta.

Fecioara

Fecioarele au parte de o luna activa in plan profesional, si pun la cale strategii de viitor. Eforturile acestora nu trec nevazute de superiori, iar rezultatele nu se vor lasa asteptate. Este posibil ca nativii sa primeasca o propunere de avansare, o functie de lider sau o prima consistenta la final de luna.  

Balanta

In luna decembrie, Balantele isi indreapta atentia catre analiza si depistarea erorilor in ceea ce priveste activitatea pe care o desfasoara. Acorda o mare atentie detaliilor ce trebuie puse la punct si fac tot ce le sta in putere pentru a-si atinge obiectivele. Luna aceasta sunt favorizate colaborarile, de unde le vine o mare parte din castiguri. Trebuie sa aiba insa, grija la cheltuieli, deoarece risca sa ramana rapid fara bani.

Scorpion

In plan profesional, cel mai mare atu al Scorpionilor, in luna decembrie, este creativitatea. Este o perioada benefica pentru a-si dezvolta, etala si exploata talentele. Sunt favorizate tranzactiile imobiliare. Banii vin cand se asteapta mai putin si au sanse mari sa castige la loto sau la jocurile de noroc.

Sagetator

Luna decembrie este o luna aglomerata pentru Sagetatori. Nativii au mult de lucru si au de  rezolvat probleme de ultim moment. Vestea buna este ca acestia se vor bucura de satisfactii si momente de glorie. Pentru unii dintre nativi se anunta schimbari in bine si sanse sau oportunitati pe care nu trebuie sa le rateze. Banii nu se vor lasa asteptati.

Capricorn

In ceea ce priveste viata profesionala, nativii fac tot ce le sta in putinta pentru a-si atinge obiectivele. Sunt favorizate in special activitatile intelectuale sau cele ce au legatura cu sudiul, munca pe calculator si colaborarile. Comunicare este de baza luna aceasta. Este posibil ca nativii sa fie nevoiti sa faca calatorii in interes profesional. Decembrie se anunta o luna cu mare potential financiar pentru Capricorni.

Varsator

In ceea ce priveste cariera, nativii dau dovada de dinamism. Acestia simt nevoia sa ia initiativa, prin urmare cauta solutii, fac bilanturi si analizeaza foarte bine situatiile si oportunitatile si fac tot posibilul sa ia cele mai bune decizii. Este o luna favorabila pentru a pune in practica proiecte mai vechi pe care le-au amanat.

Pesti

In plan profesional, Pestii au parte de o perioada aglomerata, plina de termene limita dar si de oportunitati. Cu alte cuvinte, nativii vor avea parte de o luna stresanta, presarata cu obstacole si oportunitati dar si cu realizari, care vin spre finalul acesteia. Este o perioada buna pentru investitii.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului