Horoscop lunar

#decembrie 2023 #horoscop decembrie 2023 #predictii #horoscop #astrologie

Horoscop decembrie 2023! Noi iubiri si schimbari in viata profesionala. Afla ce ti-au pregatit astrele

Luna decembrie vine cu o multime de schimbari in viata nativilor. Cei singuri au parte de noi povesti de dragoste, in timp ce nativii aflati intr-o relatie se bucura de Sarbatori alaturi de parteneri. Si in plan profesional apar schimbari pentru multi nativi. Afla ce schimbari ti-au pregatit astrele pentru luna decembrie.

Berbec

Berbecii au o parte de o luna activa in plan amoros. Cei aflati deja intr-o relatie se gandesc serios la intemeierea unei familii si la casatorie. In schimb, cei singuri isi doresc alaturi un partener de durata. In plan profesional, nativii sunt determinati sa obtina tot ceea ce si-au propus, iar rezultatele nu intarzie sa apara.

Taur

In luna decembrie, situatia amoroasa a Taurilor nu este una tocmai buna. Lucrurile stagneaza deoarece nativii au tendinta de a se inchide in ei si de a fugi de din calea iubirii. In ceea ce priveste cariera se anunta o luna buna. Este posibil sa primeasca o avansare in post si chiar o marire de salariu sau o prima pentru eforturile depuse in ultima perioada.

Gemeni

Gemenii au parte de schimbari in plan amoros. Nativii singuri au sanse mari sa-si gaseasca perechea. In schimb, cei aflati deja intr-o relatie se bucura de Sarbatori perfecte alaturi de partener. In viata profesionala, nativii pun mare accent pe cariera si pe drumul lor catre succes. Au sanse mari sa primeasca o promovare, o marire de salariu sau o prima consistenta.

Rac

Luna decembrie se anunta o luna furtunoasa pentru nativii nascuti in zodia Racului. Acestia au parte de relatii intense si pasionale, si tind sa ia decizii impulsive in ceea ce priveste viata de cuplu. In ceea ce priveste viata profesionala, nativii isi indreapta atentia catre colaborari si castiguri financiare.

Leu

In luna decembrie Leii isi focalizeaza atentia catre viata de cuplu. Cei aflati deja intr-o relatie se gandesc serios la casatorie. Sunt mai responsabili si mai maturi ca niciodata, iar acest lucru se vede atat in relatia cu partenerul de cuplu cat si cu cei din jur. In plan profesional, nativii dau dovada de tenacitate si strategii bune. Banii nu se vor lasa asteptati.

Fecioara

In decembrie, Fecioarele singure au tendinta de a se retrage in propria cochilie. Nativii fie se bucura de o iubire secreta, fie se simt deprimati deoarece sunt singuri in aceasta perioada a anului. Cei aflati deja intr-o relatie incheie anul intr-o atmosfera plina de dragoste si intelegere. In plan profesional, nativii au parte de o luna activa si pun la cale strategii de viitor.

Balanta

In luna decembrie, Balantele au parte de momente speciale petrecute in familie sau alaturi de persoana iubita. Cei singuri se bucura de libertate si nu rateaza niciun moment pentru a se distra. In plan profesional, sunt favorizate colaborarile. Atentie insa la cheltuieli!

Scorpion

In luna decembrie Scorpionii simt nevoia de noi experiente in plan personal. Nativii au parte de aventuri incitante, pasionale si pline de surprize. Traiesc intens, fara a se gandi la consecinte. In plan profesional, cel mai mare atu al nativilor, in luna decembrie, este creativitatea. Sunt favorizate tranzactiile imobiliare. Banii vin cand se asteapta mai putin si au sanse mari sa castige la loto sau la jocurile de noroc.

Sagetator

Viata persoanala a Sagetatorilor se intersecteaza cu cea profesionala in luna decembrie. Nativii fie traiesc o poveste de dragoste alaturi de o persoana cu care au tangente in plan profesional, fie se hotarasc sa-si deschida o afacere de familie. In plan profesional se anunta schimbari si situatii neasteptate. Banii nu se vor lasa asteptati.

Capricorn

Pentru Capricorni, luna decembrie se anunta a fi una benefica vietii amoroase. Nativii singuri au sanse sa intalneasca o persoana noua care sa le schimbe radical viata, intimp ce nativii aflati deja intr-o relatie se bucura de armonie, intalniri romantice si o buna comunicare in cuplu. In ceea ce priveste viata profesionala, nativii fac tot ce le sta in putinta pentru a-si atinge obiectivele.

Varsator

Viata sentimentala a Varsatorilor interfereaza in luna decembrie cu cea profesionala. Este posibil ca nativii sa inceapa o relatie cu cineva de la locul de munca sau cu o persoana cu care are tangente profesionale. In ceea ce priveste cariera, nativii dau dovada de dinamism, iau decizii si cauta solutii pentru orice problema.

Pesti

In luna decembrie, Pestii isi indreapta atentia catre viata de familie si catre achizitionarea bunurilor de uz casnic. In a doua parte a lunii, pasiunea in cuplu devine mai arzatoare. In plan profesional, Fecioarele au parte de o perioada aglomerata, plina de termene limita dar si de oportunitati. Este o perioada buna pentru investitii.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro