Horoscop lunar

#zodii care sufers #horoscop luna mai #zodii #horoscop lunar

Doua zodii care vor suferi teribil in luna mai!

Luna mai vine cu o multime de provocari pentru zodii, insa pentru doua dintre ele va fi o luna cu adevarat tragica. Vor avea parte numai de ghinioane, pe toate planurile.

Taur

Pentru Tauri, luna mai incepe cat se poate de prost in plan financiar. Este posibil sa piarda contracte importante, sa ramana fara venituri sau sa-si piarda jobul. Nici in plan sentimental lucrurile nu stau mai bine. Criticile sunt la ordinea zilei, iar de aici pana la certuri si despartire nu este decat un singur pas.

Capricorn

Capricornii au nevoie de stabilitate emotionala. Nu accepta reprosurile si nu pot trai intr-o relatie in care le sunt impuse diverse lucruri. Pe de alta parte, acesti nativi nu ezita sa-i critice pe cei din jur atunci cand gresesc, iar partenerul de cuplu nu face exceptie de la regula. Din aceasta cauza vor avea parte de scandaluri monstruoase care, in cele din urma, se vor finaliza cu divorturi sau despartiri dureroase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului