Horoscop lunar

#horoscop aprilie 2020 #horoscop aprilie #horoscop dragoste

Horoscop aprilie 2020 – Afla ce surprize ti-au pregatit zodiile in plan sentimental

Luna aprilie este o luna plina de provocari in plan sentimental pentru zodii. In timp ce pentru unele este o perioada benefica pentru viata de cuplu, pentru altii este perioada in care se vor gandi serios daca relatia este, sau nu, una de viitor.

Berbec

Berbecii au parte de o luna tensionata in ceea ce priveste relatiile. Este posibil sa apara probleme in cuplu referitoare la bani sau obligatii, sau chiar probleme pricinuite de o incercare prin care trece partenerul de cuplu. Nativii singuri au sanse sa intalneasca o persoana interesanta spre finalul lunii.

Taur

Taurii au parte de o luna intensa in plan sentimental. Nativii pot intampina probleme mai vechi, ce revin in viata de cuplu. Cheltuielile intra, de asemenea, in atentia acestor nativi si pot genera conflicte. Pentru cei singuri se anunta impacari, reluarea unei relatii mai vechi sau gasirea unui nou partener de cuplu.

Gemeni

Gemenii aflati deja intr-o relatie au parte de stabilitate si armonie. Cu toate acestea, nativii dau dovada de energie si impulsivitate, ceea ce le poate crea unele probleme in viata de cuplu, mai ales daca partenerul este unul calm care nu accepta schimbarile prea usor. In schimb, persoanele singure emana energie si sunt mereu pregatite pentru noi cuceriri.

Rac

In aprilie, Racii se bucura de realizari in plan sentimental. Cei aflati intr-o relatie stabila se bucura de momente pasionale si realizari. Cu toate acestea, este posibil ca in cuplu sa apara mici controverse in ceea ce priveste banii. In schimb cei care sunt la inceput de drum trebuie sa fie precauti deoarece lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum isi doresc.

Leu

Leii vor avea parte de o luna plina de pasiune, senzualitate si aventura, in plan sentimental. Primavara si caldura de afara ii va face pe nativii aflati deja intr-o relatie sa redeschida flacara pasiunii. Cei singuri au sanse sa intalneasca o persoana care sa le starneasca atentia.

Fecioara

Pentru Fecioare, relatiile de cuplu devin tensionate in aceasta luna. Aceste aspecte duc insa la ingrijorari si frustrari ale nativilor. Pentru a trece insa cu bine, peste aceste perioade, nativii trebuie sa puna accentul pe comunicare. Totodata, nativii trebuie sa invete sa mai lase de la ei.

Balanta

Aprilie este o luna a suisurilor si coborasurilor pentru viata amoroasa a Balantelor. Cu alte cuvinte, nativii nu vor avea timp sa se plictiseasca. Vor fi momente in care se vor simti fericiti si apreciati, dar vor trece si prin momente de tensiune si frustrare. Este posibil ca viata persoanala a acestor nativi sa se intersecteze cu cea profesionala, in aceasta luna.

Scorpion

Cei aflati intr-o relatie stabila au parte de armonie in prima parte a lunii, insa dupa jumatatea acesteia pot interveni mici conflicte. Lucrurile se pot complica insa, daca in cuplu nu exista comunicare. Scorpionii singuri au toate sansele sa intalneasca o persoana noua care sa le starneasca atentia. Nu este exclus ca o veche relatie sa revina in atentia nativilor.

Sagetator

Aprilie este pentru Sagetatori o luna a nevoilor si asteptarilor afective. Acesti nativi au nevoie de afectiune si atentie din partea partenerilor. La randul lor, luna aceasta, sunt romantici si le place sa-si surprinda partenerii cu mici surprize. Cei singuri trec prin momente de frustrare si neimplinire.

Capricorn

Luna aprilie nu este o luna a romantismului pentru acesti nativi. Nativii trebuie sa ia decizii in ceea ce priveste relatia de cuplu, si sa examineze toate aspectele legate de aceasta. Totodata, nativii nascuti sub acest semn trebuie sa acorde mai multa atentie partenerului si invete sa spuna ce isi doresc si ce gandesc daca vor ca lucrurile sa functioneze. Nativii singuri se bucura de burlacie si ies la vanatoare.

Varsator

Varsatorii simt nevoia de a le impartasi partenerulor nevoile, dorintele si preocuparile. Totodata, se asteapta ca acestia sa le faca ple plac, indiferent ce isi doresc. Nativii singuri pot incepe o relatie la distanta.

Pesti

Pestii debordeaza de energie si sunt gata sa se arunce in noi relatii. Este posibil ca nativii sa-si orienteze atentia asupra unei relatii mai vechi, care nu s-a consumat la momentul potrivit. In schimb, cei aflati deja intr-o relatie au parte de o luna plina de romantism si realizari comune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro