Horoscop lunar

#relatii #iubire #dragoste

Au noroc in dragoste in luna octombrie. Zodiile care trebuie sa se astepte la cereri in casatorie

Acest trio de norocosi isi pot intalni iubirea vietii lor in doar cateva zile. Sau sa-si imbunatateasca relatiile existente si sa devina mai apropiati unul de celalalt.

Berbec

Astrele va prevestesc in octombrie o intalnire care va va schimba viata. Dar trebuie sa fiti pregatit pentru aceasta intalnire - sa renuntati la toate vechile nemultumiri si sa va luati in sfarsit la revedere cu adevarat de la fostul partener. Cu o noua iubire, ai sansa unei armonii si reciprocitati depline. Puteti simti in sfarsit plinatatea vietii. Noua etapa va veni la pachet cu mult mai multe beneficii emotionale.

Balanta

Astrologii ii sfatuiesc pe barbatii Balanta sa fie mai increzatori, iar pe femeile Balanta sa fie mai blande. Apoi, astrele vor converge si in octombrie va veti intalni iubirea. Relatiile vor fi sincere, de incredere. Bucuria comunicarii nu va pune in umbra toamna rece. O atitudine constienta fata de maruntisuri si retinere va contribui la pastrarea si consolidarea acestei idile. Si nu uitati sa va surprindeti sufletul pereche cu cadouri placute, nu va zgarciti la sentimente. Este recomandat sa fiti mult mai deschisi atunci cand vine vorba de ceea ce se afla in sufletul vostru. 

Varsator

Varsatorii vor avea, cel mai probabil, in octombrie, o discutie mult asteptata cu a doua lor jumatate. Veti reusi sa rezolvati unele neintelegeri, sa va intelegeti mai bine, sa deveniti mai apropiati si mai dragi unul altuia. Barbatii liberi din Varsator pot propune sufletului lor pereche - aceasta va fi o casatorie de succes pentru multi ani. Varsatorii casatoriti la sfarsitul lunii octombrie pot primi vestea unui nou membru al familiei lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului