Horoscop lunar

#zodii #horoscop #astrologie #ghinion

3 zodii urmarite de ghinioane in luna octombrie

Trei zodii sunt urmarite de ghinioane in aceasta luna. Indiferent de cat de mult isi doresc sa obtina ceva, rezultatele nu sunt deloc conform asteptarilor lor.

Sezonul Balantei marcheaza, de obicei, o perioada sociala. Dar nu va trece mult timp pana cand sezonul Scorpionului isi va lasa amprenta - si stim cat de intunecat poate deveni sezonul Scorpionului. De aceea, octombrie 2022 va fi cel mai rau pentru anumite semne zodiacale.

In timpul lunii octombrie, trei semne zodiacale vor experimenta un sezon mult mai izolator decat majoritatea, deoarece Soarele va calatori prin casele intunecate ale hartilor lor natale. Aceasta energie ii va determina pe fiecare dintre ei sa faca o munca interioara pentru a se pregati pentru un sezon aglomerat care va urma.

Taur (19 aprilie - 21 mai)

Este o luna mai putin energizanta pentru Taur. Deoarece impart o planeta guvernatoare cu Balanta (Venus), acest anotimp va prioritiza probabil interesele lor, dar intr-un mod diferit de cel cu care sunt obisnuiti.

Vor fi indemnati sa stabileasca un echilibru in ritualurile lor mondene. Sa se rasfete dupa serviciu sau sa isi creeze o dieta mai placuta si mai echilibrata ar putea fi locuri bune pentru a incepe. Acum este momentul sa isi indrepti atentia spre locurile in care lucrurile au fost nealiniate, pentru ca au tendinta de a fi destul de afectati de dezechilibru.

Scorpion (22 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii s-ar putea sa se simta mai rezervati decat de obicei in aceasta luna. S-ar putea sa nu fie obisnuiti cu asta, dar nu va fi chiar asa de rau. Asta inseamna doar ca se vor simti reinnoiti si revigorati pana cand va veni sezonul lor la sfarsitul lunii octombrie.

Pe masura ce soarele calatoreste prin a 12-a lor casa a izolarii, ar fi in interesul lor sa isi revizuiesti obiceiurile de sanatate mentala. Dupa o retrogradare foarte haotica a lui Mercur, probabil ca simt nevoia de a va recentra energia, asa ca nu ezitati sa va luati o zi de sanatate mentala.

Pesti (20 februarie - 21 martie)

In aceasta luna, energia sociala a sezonului Balanta ii va determina sa evalueze relatiile intime cu alte persoane. Desi aceste conversatii nu vor fi usoare, ele sunt necesare. Vor fi chemati sa trasezi linii importante intre responsabilitatile lor si obligatiile celorlalti. Desi poate fi o provocare sa stabileasca limite, este necesar pentru bunastarea lor. Nu pot turna dintr-un pahar gol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro