Horoscop chinezesc

#cupluri #horoscop chinezesc

Zodiac chinezesc: 3 cupluri care nu au nicio sansa impreuna

 

Zodiacul chinezesc aduce o multime de informatii care influenteaza vietile si relatiile dintre oameni. Fiecare semn zodiacal chinezesc are caracteristici specifice, iar compatibilitatea dintre aceste semne poate varia semnificativ. Afla care sunt cuplurile care nu se potrivesc deloc.

Sobolan si Caine

Intr-un astfel de cuplu ar putea exista o multime de provocari.  Sobolanul este cunoscut pentru inteligenta sa si abilitatile analitice, dar poate fi si destul de critic si preocupat de detalii. Pe de alta parte, Cainele este loial, altruist si sincer, dar poate avea tendinta de a fi rigid si critic in privinta Sobolanului. Asadar, avand in vedere diferenta de abordare a vietii, intre ei pot aparea conflicte si tensiuni.

Dragon si Capra

Acest cuplu poate avea dificultati legate de personalitatile puternice si asteptarile diferite pe care le au cele doua zodii. Dragonul este un lider carismatic si independent, iar Capra este conservatoare, sensibila si orientata spre familie. Din cauza acestor diferente pot aparea tensiuni in privinta directiei in care se indreapta relatia.

Maimuta si Sarpe

Sunt doua semne zodiacale chinezesti cu personalitati diferite si abordari distincte asupra vietii. Maimuta este cunoscuta pentru curiozitatea sa, spiritul jucaus si adaptabilitatea la schimbare, in timp ce Sarpele este mai misterios, introspectiv si strategic. Intre cei doi pot aparea dificultati de comunicare si in stabilirea unui echilibru in relatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro