Frumusete & Ingrijire

# uleiuri omega #cosmetice

O noua premiera pe piata de cosmetice din Romania. Cosmetice cu acizi grasi esentiali Omega 3, 6, 7 si 9 si ulei de avocado

Cosmetic Plant, unul dintre principalii producatori romani de cosmetice, lanseaza gama OMEGA Plus cu acizi grasi esentiali Omega 3, 6, 7 si 9 si ulei de avocado, parte din familia de produse Essential Plus. Noua gama reprezinta o premiera pe piata din Romania, avand o formula unica ce combina 5 uleiuri vegetale - ulei de floarea-soarelui, susan, porumb, macadamia si masline, imbogatite cu ulei de avocado. Produsele din gama OMEGA Plus sunt destinate ingrijirii tenului, a corpului si a parului.

 

Noua gama are la baza complexul lipidic biomimetic OMEGA Plus, format din cele 5 uleiuri vegetale bogate in acizi grasi esentiali Omega 3, 6, 7 si 9, imbogatit cu ulei de avocado, complex care asigura o hidratare instanta, refacerea barierei de protectie a pielii si reducerea pierderii transepidermice de apa. Beneficiul unic al produselor cu ingrediente biomimetice este reprezentat de capacitatea de a imita actiunea compusilor naturali ai pielii. In plus, uleiul de avocado are o putere de patrundere in piele mai ridicata decat multe dintre uleiurile vegetale uzuale, fiind ideal pentru pielea lipsita de vitalitate. De asemenea, datorita combinatiei de vitamine rar intalnita – A, B, D si E - precum si capacitatii de penetrare crescute, acesta este benefic pentru toate tipurile de piele.

„Remodelam in permanenta portofoliul de produse, pornind intotdeauna de la o atenta cercetare a nevoilor si preferintelor de consum si de la cercetarea, testarea si selectarea celor mai bune ingrediente. Succesul inregistrat de gamele 4D si Vitamin C Plus ne-au confirmat importanta acestor factori. Pentru lansarea gamei OMEGA Plus ne-au fost necesari doi ani de cercetare, rezultatul obtinut fiind o formula inovatoare. Datorita combinatiei unice si revolutionare de ingrediente, care aduce un plus de eficacitate, suntem siguri ca aceasta noua gama din portofoliul nostru va fi extrem de apreciata”,  a declarat Susana Laszlo, Director General Cosmetic Plant.

Ingrijire de tipul whole body – pentru ten, corp si par

Formata din 5 articole, gama OMEGA Plus face parte din familia Essential Plus si raspunde nevoilor de ingrijire din cap pana in picioare, cuprinzand produse de face care (crema hidratanta emolienta si catifelanta, crema antirid hranitoare si revitalizanta), body care (crema de corp hranitoare), precum si hair care (sampon reparator si protector si 2 in 1 balsam&masca reparator si protector). Produsele OMEGA Plus completeaza in mod natural acizii grasi esentiali in piele, vitali in fiziologia acesteia, dar care nu sunt produsi in organismul uman. Pentru eficienta maxima, este recomandata folosirea lor in sistem, de exemplu samponul alaturi de 2 in 1 balsam si masca pentru par. Produsele nu contin parabeni, parafine si coloranti.  

In cele peste trei decenii de existenta, COSMETIC PLANT a reusit, datorita formulelor revolutionare create, sa marcheze o serie de premiere la nivel national, dar si recunoastere internationala pentru produse sale. Astfel, palmaresul companiei numara in prezent 13 premii obtinute in cadrul World Quality Selections, cel mai important concurs international de calitate a produsului din lume, organizat de catre Monde Selection, pentru produse ce au la baza combinatii de ingrediente inovatoare.

Noua gama OMEGA Plus, cu ingrediente biomimetice, ofera consumatoarelor din Romania acces la cele mai inovatoare produse pentru ritualul lor zilnic de ingrijire, reconfirmand inca o data misiunea companiei, aceea de a ajuta femeile sa isi puna in valoare frumusetea naturala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului