Frumusete & Ingrijire

#tratament estetic #acid hialuronic

Lipofilling-ul sau tratamentul estetic care inlocuieste acidul hialuronic

Medicina a evoluat in sensul perfectionarii procedurilor care ne sustin sanatatea dar care ne si imbunatatesc aspectul fizic. Lipofilling-ul este una dintre procedurile care folosesc substante proprii corpului nostru, cu scopul de a atenua semnele de imbatranire.

Ce este lipofilling-ul?

Lipofilling-ul este o tehnica folosita din ce in ce mai des in chirurgia estetica, aducand rezultate vizibile in imbunatatirea aspectului estetic al persoanelor ce doresc sa dobandeasca un look mai tanar.

Procedura se efectueaza in doua etape, ce presupun, pe rand, recoltarea de grasime din zone diferite ale corpului, precum zona coapselor sau zona abdomenului si reinjectarea in zonele unde pacienta sau pacientul isi doreste sa corecteze anumite imperfectiuni.

Ce rezultate se obtin prin procedura de lipofilling?

Procedura de lipofilling are diverse aplicatii ce aduc beneficii in: rejuvenarea pielii din zona gatului si a decolteului, umplerea ridurilor de expresie, volumizarea buzelor si conturarea lor, lifting facial si corectarea sau volumizarea anumitor zone care au suferit in urma procedurii de lipoaspiratie.

De ce lipofilling?

Beneficiile acestei proceduri provin din faptul ca substanta injectata la nivelul ridurilor sau a zonelor care sunt corectate este proprie corpului nostru. Astfel, riscul de a dezvolta reactii adverse sau alergii este inexistent. Un alt beneficiu este acela ca prin lipofilling interventia are o durata de valabilitate mai lunga, spre deosebire de acid hialuronic care necesita o intretinere la cateva luni (6-8 luni).

Cine poate beneficia de aceasta procedura?

Procedura de lipofilling este derivata din medicina regenerativa si are o adresabilitate larga, fiind o metoda care utilizeaza resursele proprii corpului uman.

Pentru ca procedura vizeaza corectarea urmelor de imbatranire, lipofilling-ul se adreseaza in general persoanelor cu varsta de peste 35 de ani, o varsta la care factorii de imbatranire devin vizibili dar la care sunt existenti si factori care favorizeaza absorbtia grasimii.

Procedura de lipofilling se realizeaza sub anestezie fiind astfel nedureroasa. De asemenea, este lipsita de reactii adverse, fiind o procedura regenerativa cu rezultate de lunga durata. Grasimea injectata se resoarbe numai in proportie de 40-60%, restul putand supravietui mai multi ani la nivelul zonei tratate.

Lipofilling-ul poate fi efectuat ca atare sau in asociere cu alte tehnici, pentru un rezultat superior.

FOTO: alphamedica.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: 5 beneficii ale MUSTULUI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului