Frumusete & Ingrijire

# ingrijire piele rasfat #rasfat piele #ingrijire piele #rasfat #piele

Ingrijirea pielii nu este doar un rasfat, ci o nevoie primordiala!

Te confrunti adeseori cu problema pielii uscate, iritatii pe timpul sezonului rece? Din cauza temperaturilor variabile, a aerului uscat sau a vantului, pielea foarte sensibila trebuie ingrijita cu formule specifice nevoilor acesteia, pentru recapatarea echilibrului, a hidratarii si aspectului catifelat si sanatos.

Numis®med UREA este o gama de dermatocosmetice produse in Germania, destinata persoanelor cu piele uscata si foarte uscata, alergica, sensibilizata, iritata, asa cum sunt cei care sufera de neurodermatite, conditii diabetice, hipertiroidism sau psoriazis. Este eficienta in prevenirea si ameliorarea starii pielii in cazul diverselor atopii. Produsele sunt benefice si in cazul celor care au suferit transplant de par (pentru ingrijirea scalpului) sau tatuaje.

Substanta activa principala UREA (CARBAMIDA) este o componenta naturala a pielii, ce are efect emolient asupra structurilor cornoase (ingrosate) si reda supletea pielii. UREA sustine capacitatea pe care o are pielea de a retine apa si imbunatateste mentinerea hidratarii ei. Carbamida initiaza un proces prin care stratul cornos al pielii elimina mai repede celulele moarte, astfel ca fisurile sunt ameliorate.

O utilizare cu regularitate a produselor cu uree poate sustine si echilibra pierderea de umiditate, pastrand pielea hidratata si impiedicand uscarea ei. Dermatocosmeticele numis®med UREA au formule deosebit de atent concepute, fara parabeni, detergenti agresivi , coloranti sau ulei de silicon.

Crema de fata Sensitive 5.5 pentru zi si noapte: special conceputa pentru ingrijirea pielii foarte uscate, cu iritatii sau eczeme. Asigura hidratare intensa, netezeste ridurile, previne inflamatiile si calmeaza mancarimea. Textura de emulsie ulei in apa permite absorbtia rapida si face pielea placuta la atingere.

Lotiune de spalare Sensitive 5.5 pentru fata si corp: dezvoltata pentru curatarea delicata a pielii foarte uscate si sensibile, formula are un pH de 5,5, care conserva stratul acid protector al pielii si ii confera o rezistenta sporita la factorii de mediu care o pot afecta, prevenind iritatiile si reducand sebumul

Samponul Urea: potrivit pentru scalp si par uscat si deteriorat, reduce mancarimile si hidrateaza scalpul alergic si sensibil sau cu psoriazis. Eficient si pentru ingrijirea parului des vopsit si deteriorat.

Balsam de maini cu Urea 10%: ofera o ingrijire speciala mainilor extrem de afectate, cu pielea aspra, uscata sau iritata. Datorita ureei si glicerinei din compozitie, balsamul este foarte eficient in hidratarea intensa si protejarea pielii, reducand senzatia de iritare si mancarime.

Unguent pentru talpi, calusuri, bataturi cu Urea 25%: prin continutul ridicat de uree, hidrateaza intens si regenereaza pielea crapata, calusurile, hidrateaza, previne aparitia pielii uscate si ingrosate si stimuleaza epitelizarea.

 

Produsele numis®med UREA se gasesc exclusiv in farmacii, dar si in magazinele online.

 

Mai multe informatii despre gama gasiti pe: https://www.facebook.com/numismed.dermatocosmetice/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare