Frumusete & Ingrijire

#produse apicole #apiestetic.ro # ingrijirea pielii #frumusete

Frumusete de primavara, cu produse dermatocosmetice pe baza apicola

Este in sfarsit primavara! Odata cu reinvierea naturii, cu rasfatul primelor raze de soare si bucuria primilor ghicei, cu splendoarea magnoliilor care ne privesc maiestuoase de prin gradini si parcuri, ne-a reaparut subit dragul de viata, bucuria, zambetul, culoarea si prospetimea in suflet.

Ce ne facem insa cu tenul nostru ? A fost o iarna lunga, geroasa si urata, iar tenul nostru a trebuit sa infrunte ploaia, chiciura, zapada, viscolul care parca nu se mai dadeau duse. Indiferent de varsta, absolut toate tipurile de ten au avut serios de suferit în timpul iernii. Frigul a influentat circulatia sangelui, a aparut uscarea severa a pielii si deschidera vaselor capilare, in unele cazuri a aparut cuperoza, nesuferitele de riduri s-au accentuat in anumite zone si a scazut fermitatea si tonusul pielii.

Ce este de facut? Nimic mai simplu. Trebuie sa apelam cu incredere la utilizarea produselor dermatocosmetice naturale care asigura hranirea si hidratarea pielii, precum si la o alimentatie sanatoasa, cu multe fructe si legume. Efectuarea regulata a tratamentelor dermatocosmetice, cu produse special concepute in acest sens este absolut necesara.

Cremele nutritive si regenerative sunt cele mai recomandate primavara, iar o vizita la Centrul de Frumusete si Sanatate Neli Pfeiffer Apiestetic - o oaza de bine si rasfat pentru trup si suflet - este absolut necesara. Aici, doamnele de toate varstele, dar si domnii sau adolscentii afectati de acnee, vor primi direct de la specialisti tratamentul adecvat impreuna cu recomandari privind produsele pentru ingrijirea de acasa.
 

De ce Apiestetic Neli Pfeiffer ?

 

Cand apelezi la un cosmetician profesionist, pielea, tenul si trupul tau iti spun, prin toti porii "multumesc". Cand insa apelezi la tratamentele unice de sanatate si frumusete oferite de Neli Pfeiffer Apiestetic si la produse ei bazate exclusiv pe miere, laptisor de matca, polen, propolis, pastura, ceara, venin de albine, apilarnil, inteligent combinate cu alge, caviar, colagen, acid hialuronic, extract placentar, grasime de balena imbogatite cu extrase de flori si plante, vitamine esentiale si minerale, te simti o zeita, admirata de toti pamantenii.

Neli Pfeiffer si echipa ei de specialisti ofera tratamente cosmetice naturale de exceptie (personalizate in functie de tipul de ten, varsta si anotimp) si produse pentru ingrijirea pentru acasa, cu consilierea adecvata! Rezultatul este evident: in foarte scurt timp se observa regenerarea tenului, atenuarea ridurilor, incetinirea sau chiar stoparea procesului de imbatranire datorita produselor anti-aging, a lifting-ului natural si a procedeelor cosmetice utilizate.

Tenul uscat, atat de sensibil si de fragil cel mai predispus imbatranirii premature trebuie atenti ingrijit, bine hidratat si hranit. Pentru acest tip de ten Neli Pfeiffer recomanda produsele Apiserum dr. Nobis, (demachiant, lotiune tonica, crema de zi si de noapte, balsam de ochi, ice-gel. Lunar este indicat un tratament cosmetic la cabinetul cosmetic apicol, hidratare, produse de reconstructie cu fiole ORA dr. Nobis, colagen si elastina sau solutie de apilarnil, de venin de albine sau laptisor de matca crud.

Tenul gras caracterizat prin exces de sebum si pori dilatati are nevoie de o curatire si ingrijire profiunda pentru hidratare si reglarea secretiei seboreice. Tratamentul cosmetic poate fi realizat acasa cu produsele din gama Cinara dr. Nobis si la Cabinetul Neli Pfeiffer Apiestetic pentru curatare profunda, efectuarea drenajului cu miere, microlifting, masaj produse specializate.

Tenul gras acneic trebuie obligatoriu tratat, macar o data la doua saptamani la cabinetului cosmetic unde se vor utiliza produse Acnex dr. Nobis.
Tenul sensibil la anumite substante si care are o transparenta deosebita trebuie ingrijit cu produse cosmetice din gama Rutin Azulen Dr. Nobis
N.B.

Tratamentele de mai sus pot fi efectuate la Centrul de Frumusete si Sanatate Neli –Pfeiffer Apiesteic (str. C.A.Rosetti, nr. 31, telefon 021 3173791 si 0722824212) cu produse realizate numai pe baza de produse apicole brute, combinate (dupa caz) cu esente de plante si flori, uleiuri naturale esentiale, acid hialuronic, colagen, extract de placenta, grasime de balena.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare