Financiar

#smilecredit #griji financiare #credit

Scapa de grijile financiare cu Smilecredit

In cazul in care nu reusesti sa gestionezi eficient bugetele lunare, iar un imprumut bancar nu reprezinta o solutie viabila, Smilecredit iti vine in ajutor. Stim cat de greu este sa obtii suport financiar pentru probleme uzuale si tocmai de aceea, la noi gasesti servicii de finantare special concepute in acest sens.

Acceseaza un credit online nebancar si vezi cum iti rezolvi problemele rapid si sigur, fara stres si presiuni externe.

Ce inseamna un credit nebancar?

Smilecredit a concretizat o gama de servicii financiare pe termen scurt si mediu, destinate persoanelor care intampina deficiente in a-si atinge anumite scopuri la un moment dat. Fie ca vorbim de achitarea unor datorii, de plata facturilor sau a altor necesitati, de anumite achizitii necesare sau chiar de investitii, aceste credite te vor ajuta sa iti atingi obiectivul, fara sa fie nevoie sa justifici felul in care urmeaza sa utilizezi banii. Astfel, poti accesa oricand, in doar cateva minute sume cuprinse intre 200 si 2.500 de lei pe care sa le returnezi in decurs de 24 de luni. Astfel, la un calcul rapid, ratele lunare sunt foarte mici si la indemana tuturor. Deci, si creditul poate fi accesat de oricine fara niciun impediment.

Cine poate accesa o astfel de finantare?

Fiecare linie de creditare Smilecredit este configurata in asa fel incat sa permita oricui sa beneficieze de ea, conditiile de acordare fiind minimale. Asadar, trebuie sa indeplinesti strict doua criterii, care sunt foarte generale. Este nevoie sa ai implinita varsta legala de 18 ani si sa detii o sursa de venit stabila si constanta cu ajutorul careia sa poti garanta plata ratelor. Vei mai avea nevoie si de un cont bancar valid, pe care sa iti fie virata suma solicitata si prin intermediul caruia sa achiti lunar ratele. Astfel, colaborarea este cu mult facilitata, iar timpul necesar efectuarii acestor tranzactii scade considerabil.

Care sunt beneficiile de care te bucuri daca alegi Smilecredit?

Dincolo de faptul ca aici gasesti solutii financiare rapide pentru oricine, vei fi intampinat de o serie mult mai lunga de avantaje, concretizate pe toate planurile, astfel incat sa te convingi de faptul ca Smilecredit va fi cea mai buna alegere, ori de cate ori apare o problema.

Rapiditate si flexibilitate – faptul ca vei putea accesa banii chiar in aceeasi zi in care ii soliciti reprezinta un aspect esential. Poti apela la un credit online nebancar ori de cate ori ai de realizat o plata urgenta, fara sa iti faci griji ca apar intarzieri. De asemenea, tu esti cel care stabileste cat si pentru cat timp imprumuti, astfel incat sa ai garantia ca obtii un pachet adaptat nevoilor tale. 

Dobanda fixa si comision 0 – din punct de vedere al cifrelor, lucrurile sunt foarte simple. Vei sti inca de la inceput cat vei avea de plata lunar cu un calcul foarte simplu. Acest lucru este posibil datorita faptului ca dobanda ramane aceeasi pe toata perioada contractuala, adica 1,1% din valoarea totala. In plus, nu vei fi luat prin surprindere de comisioane suplimentare pentru servicii implicite, deoarece politica Smilecredit nu include astfel de practici.

Confidentialitate si intelegere – relatia care se va crea va fi diferita fata de una cu o institutie clasica, deoarece la noi accentul este pus pe valoarea umana. Asadar, vei fi inteles de fiecare data cand vei intampina probleme in a achita ratele la termen, iar imaginea de bun platnic nu iti va fi afectata, atat timp cat achiti penalitatile aferente. In plus, nu va fi nevoie sa oferi justificari cu privire la modalitatea in care intentionezi sa utilizezi banii. Aceste detalii sunt pur personale si nu reprezinta un criteriu de acordare a imprumutului.

FOTO: smilecredit.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea