Activitati pentru copii

#patrula catelusilor #activitati copii

Patrula Catelusilor, gazda unei expozitii interactive si super distractive, dedicata celor mici. Unde are loc

Pana pe 18 iunie copiii, dar si adultii, pot intra in lumea magica a Patrulei Catelusilor. Bucuresti Mall – Vitan este gazda unei expozitii interactive si super distractive, dedicata cu precadere celor mici, dar nu numai – Patrula Catelusilor. Pana pe 18 iunie, copiii sunt asteptati sa-si intalneasca personajele preferate din celebrul desen animat si sa se bucure in cadrul atelierelor educative, inspirate de fiecare catelus.

La parterul centrului comercial, 6 zone de activitati sunt pregatite special pentru cei mai mari fani ai Patrulei Catelusilor, care sunt asteptati cu jocuri si cu multe informatii folositoare.

Astfel, Chase a pregatit pentru cei mici activitati ce presupun rezolvarea misterelor, lucrul in echipa, dar si practici bazate pe abilitatile de politist ale lui Chase, precum regulile de circulatie de baza si importanta semnelor de circulatie.

In zona dedicata lui Skye, copiii vor putea lua parte la activitati precum Skye Make-Up, PawHeroes-Face Painting si vor descoperi ochelarii speciali ai simpaticei cateluse.

Zona lui Marshall este conceputa pentru activitati care se vor concentra asupra misiunilor de salvare, lucrul in echipa si practicile educative.

Spatiul catelusului Rubble este pregatit sa trezeasca interesul celor mici si ii asteapta pe acestia sa-si dezvolte abilitatile creative si sa contruiasca impreuna.

In acelasi timp, catelusul Rocky ii va invata pe cei mici sa descopere elementele de baza ale reciclarii si sa contribuie la protejarea planetei.

Nu va lipsi nici Turnul de Observatie, unde, in fiecare zi, la orele 13:00, 15:00 si 17:00, Marshall, Catelusul Pompier, si Chase, Catelusul Politist, vor ajunge sa isi intalneasca fanii si sa faca fotografii alaturi de acestia.

Atelierele interactive, in cadrul carora cei mici vor avea parte de informatii interesante si vor fi antrenati in numeroase joculete de catre animatori, se vor desfasura in intervalul 12:00-20:00.

Tot in aceasta zona, cu incepere de la orele 18:30, in fiecare zi, cei mici, alaturi de cei mari, sunt invitatii Patrulei Catelusilor in cadrul unui super show, in care distractia si energia vor fi garantate.

Atmosfera atat de indragita din bine-cunoscutul desen animat va fi recreata, iar micii vizitatori sunt asteptati sa porneasca intr-o aventura de neuitat si sa gaseasca solutii alaturi de catelusii eroi, creand amintiri memorabile alaturi de intreaga familie.

 

   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau