Activitati pentru copii

# cumparaare online jocuri pentru copii #jocuri pentru cuplu #1 iunie

Fii pregatit de 1 iunie! Cumpara online jocuri pentru copii

Ziua copilului se apropie cu pasi repezi si chiar daca in urmatoarea perioada se mentin restrictiile in ceea ce priveste petrecerile mari, nimeni nu a anulat cadourile, astfel ca in continuare poti sa ii oferi copilului tau un cadou special care sa ii aduca zambetul pe buze.

Shopping-ul online ramane cea mai simpla modalitate de gasi si cumpara cadoul potrivit. Este convenabil, sigur, iti economiseste din timp si il poti face de acasa – acolo unde esti in siguranta alaturi de familia ta. Magazinele online vin in intampinarea parintilor cu numeroase promotii pentru o gama larga de carti, jucarii si jocuri.

Editura Diana vine in intampinare parintilor si bunicilor cu o selectie din cele mai apreciate jocuri pentru copii. Avantajul majoritatii jocurilor pe care le vei gasi pe  www.edituradiana.ro/ este ca imbina distractia cu invatatul. In plus, poti primi cadou o masca de protectie pentru copii, care este confectionata din bumbac si care se poate reutiliza.

Din magazinul online vei putea alege din sute de jocuri si carti: puzzle-uri, jocuri de logica, jocuri de strategie, carti cu mandale de colorat, jocuri de constructie,jucarii, accesorii pentru modelaj si pictura.

Spre exemplu, daca alegi jocurile de logica, acestea il va ajuta sa isi dezvolte gandirea analitica, sa isi construiasca propriile strategii, dar in acelasi timp ii va oferi si doza de distractie necesara. Partea buna este ca, de cele mai multe ori, jocurile implica participarea a mai multor persoane. In acest mod distractia in familie este garantata.

Un cadou frumos ar putea fi Jocul pentru dezvoltarea imaginației Sketchy. Regula este simpla: un jucator extrage o piesa, iar ceilalti participant trebuie sa ghiceasca. Este punctat jucatorul care rosteste primul raspunsul corect. Jocul dezvolta imaginația, abilitatile motorii fine, coordonarea maini-ochi, abilitatile de observare, dezvoltarea vocabularului si a comportamentului social. Jocul vine la pachet vin si multa distractie voie buna.

Copilului tau i-ar putea placea si Jocul vikingilor Kubb – o versiune interesanta de sah care poate fi jucata si afara, in curte. Dupa ce piesele din lemn au fost aranjate pe sol, jucatorii trebuie sa rastoarne piesele inamicului. Jocul dezvolta spiritul de competitie, abilitatile de coordonare, gandirea tactica si perceptia spațiala intr-o maniera placuta si relaxanta.

Insa pentru a te asigura ca beneficiezi de cele mai bune reduceri online, dar si ca vei pune mana pe produsul dorit inainte sa dispara din stoc, ar fi bine sa tii cont de urmatoarele sfaturi:

1. Intereseaza-te din timp ce isi doreste copilul tau. Poate fi o jucarie vazuta la televizor, un joc pe care il are si prietenul sau ori o piesa vestimentara pe care si-ar dori sa o poarte. In acest mod vei fi sigur ca nu dai gres cu alegerea facuta.

2. Fa-ti o lista de magazine online in functie de  cadoul ales si in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie. Ai grija sa alegi comercianti de incredere, astfel incat sa eviti site-urile false. In plus, urmareste paginile lor de Facebook, de cele mai multe ori fix acolo este dat startul cumparaturilor. Vei afla printre primii de reducerile disponibile si nu vei rata produsele de pe lista.

3. Creaza-ti un cont de utilizator si adauga produsele dorite in lista de favorite, astfel incat sa eficientizezi procesul de cumparare.

4. Alege plata cu cardul pentru a evita plata cash si a ramane protejat.

Respecta acesti pasi simpli si bucura-te de o sesiune sigura de cumparaturi online pentru copilul tau. Daruieste-i o zi de 1 iunie memorabila, alaturi de cadoul dorit si multa afectiune si dragoste.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau