Evenimente

#orasul lui mos craciun #mos craciun

Viziteaza orasul lui Mos Craciun! Santa’s Town, o expozitie cu activitati distractive pentru copii

Incepand cu data de 6 Decembrie, ParkLake se transforma in Santa’s Town, o expozitie interactiva cu o varietate de activitati distractive pentru cei mici, unde spiritul Craciunului se intalneste cu noile tendinte in tehnologie.

In perioada 6-23 Decembrie, de Luni pana Vineri, intre orele 12:00-20:00, si in weekend, intre orele 11:00-21:00, in Main Square-ul din ParkLake, magia Craciunului devine realitate pentru cei mari si cei mici deopotriva.

Timp de doua saptamani, in ParkLake, copiii pot lua parte la o multime de activitati din cadrul Santa’s Town. Printre cele mai inedite se numara: Shred the snow, o cursa digitala cu obstacole unde isi pot folosi agilitatea pentru a controla o placa de snowboard pentru a evita obstacolele.

Colorful Gift este o activitate ce va pune creativitatea participantilor la incercare. Acestia vor da frau liber imaginatiei si isi vor colora propriile cadouri, iar la final le vor aseza la loc de cinste pe un ecran digital pozitionat sub un semineu. Dear Santa le ofera copiilor sansa sa intre in rolul unui elf din atelierul lui Mos Craciun pentru a-i da o mana de ajutor acestuia. In calitate de ajutoare iscusite, cei mici vor putea separa scrisorile cu dorinte de cele cu fapte bune. La final, ca o recompensa pentru ajutorul acordat, acestia pot ridica dintr-o cutie postala fizica o scrisoare chiar de la Mos Craciun.

Fly with Santa ofera ocazia de a avea cu ajutorul realitatii virtuale, un loc asigurat in sania lui Mos Craciun, unde, alaturi de el si renii sai, cei mici vor pleca intr-o calatorie magica printre nori, pana la casa unde va lasa primul cadou de Craciun. Dance Santa este cu siguranta o activitate energica ce va starni multe zambete. Cu ajutorul unui senzor de miscare, cei mici isi pot etala miscarile de dans, iar pe un ecran in fata lor, Mos Craciun ii va imita cu exactitate, urmand ca Mosul sa-si arate propriile miscari in fata publicului.

Si cum niciun Craciun nu este la fel de magic fara un brad decorat in toate culorile, participarea la actiunea Christmas Tree le ofera copiilor posibilitatea de a-si folosi creativitatea decorand un brad de Craciun. Cu activitatea The Snowman, copiii vor avea sarcina de a il ajuta pe omul de zapada sa se fereasca din calea avalansei pentru a supravietui, iar Wonderland with Augmented Reality deschide o lume magica, unde imaginatia nu are limite. Cu ajutorul unei tablete indreptate catre panourile luminate, copiii il pot vedea pe Mos Craciun cum zboara alaturi de renii sai.

In ParkLake te intalnesti cu Mos Craciun!

Pentru a creea o experienta completa, in perioada 16-17 Decembrie intre 16:00-19:00 si 21-23 Decembrie, intre 15:00 si 19:00, Mos Craciun vine la ParkLake sa asculte dorintele celor mici.

Si surprizele nu se opresc aici! In perioada 24 Noiembrie - 23 Decembrie, ParkLake gazduieste o noua editie a Targului de Craciun, unde poti gasi multe idei de cadouri pentru persoanele speciale din viata ta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea