Evenimente

#martie 2024 #amanre spectacol #morricone story

Spectacolul "Morricone Story" a fost amanat pentru data de 19 martie 2024

Din cauza unor probleme tehnice, ce nu tin de disponibilitatea artistilor sau de organizarea locala a concertului, spectacolul Morricone Story, ce urma sa aiba loc pe data de 29 noiembrie 2023, a fost amanat pentru data de 19 martie 2024. Spectacolul va avea loc la aceeasi ora, 19.00 si in aceeasi locatie, Sala Palatului. Toti artistii implicati in spectacol vor fi prezenti in cadrul evenimentului din luna martie.

 

Organizatorii isi cer scuze pentru disconfortul creat si informeaza publicul spectator ca biletele achizitionate raman valabile pentru spectacolul din 19 martie 2024.

Ennio Morricone, un nume care straluceste in lumea muzicii de film, a fost un compozitor italian de geniu, cunoscut pentru coloanele sonore memorabile pe care le-a creat pentru sute de filme. Nascut pe 10 noiembrie 1928 la Roma, Italia, Morricone a devenit un maestru in arta de a transforma imagini cinematografice in experiente sonore uluitoare.

In cariera sa de peste 66 de ani, Morricone a colaborat cu regizori de talie mondiala precum Sergio Leone, Quentin Tarantino, Brian De Palma, si Terrence Malick. Aceste colaborari au adus la viata unele dintre cele mai cunoscute si iubite filme ale cinematografiei mondiale.

Ennio Morricone a castigat de-a lungul carierei sale nenumarate premii internationale si 2 premii Oscar pentru "Cea mai buna coloana sonora" a filmului "The Hateful Eight" (2016) si un premiu Oscar pentru intreaga sa cariera in 2007.

Spectacolul “Morricone Story” din data de 19 martie 2024 va fi dublat si de un spectacol impresionat de videografie.

Biletele pentru concertul “Morricone Story” din 19 martie 2024, ora 19:00 la se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului si online pe: salapalatului.ro, iabilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro si entertix.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea