Evenimente

#calendar advent mixit #advent

Mixit lanseaza cel mai mare calendar de Advent de pana acum

Mixit a lansat calendarul de Advent cu 26 de bunatati, trei dintre ele in premiera, pentru zile cu surprize frumoase si momente dulci in asteptarea Craciunului. Marele calendar de Advent Mixit este cel mai mare astfel de calendar de pana acum al companiei si ofera cate doua astfel de cutii-surpriza pentru zilele de Sfantul Nicolae si Ajunul Craciunului. 

Mai mult, fiecare cutie aduce nu doar un produs dulce, ci si posibilitatea de a crea locuinte de Craciun. Dupa ce se scoate o cutie-surpriza din calendar, se intoarce respectiva cutie pe partea opusa si se creeaza locuinte dragute de Craciun. Acestea pot fi decorate cu autocolantele incluse, ceea ce face ca acest calendar sa devina unul potrivit pentru orice varsta si pentru familii. 

Calendarul de Advent Mixit include o gama variata de produse: musli, Mixitka, nuci, terci, covrigi, migdale acoperite cu ciocolata, prajitura cu mere si biscuiti cu unt, oua Mixit, fructe de padure, precum si noutati - de exemplu, delicioasele bomboane pline cu crema de alune sau ciocolata cu lapte si alune. Transportul este gratuit pentru acest produs. 

„Calendarul de Advent a devenit, de-a lungul timpului, un prilej de a ne aminti sa fim recunoscatori in fiecare zi pentru ceea ce avem, de a ne bucura in fiecare zi de o surpriza si de a ne pregati pentru sarbatoarea Craciunului. Ne dorim sa oferim produse exceptionale clientilor nostri si sa ii surprindem, de aceea am creat anul acesta cel mai mare calendar de Advent al Mixit de pana acum. Pe langa produsele cele mai cunoscute, am inclus si trei noi produse - astfel incat cei care vor cumpara Marele calendar de Advent Mixit sa aiba parte de o selectie variata din produsele noastre deja apreciate de toti clientii din tarile in care suntem prezenti, dar si ceva nou, in ton cu ideea de surpriza specifica acestui tip de calendar” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

„Craciunul este o sarbatoare a bucuriei, de aceea ne-am gandit cum putem fructifica la maximum ideea de calendar de Advent pentru a ne surprinde in mod placut clientii. Astfel, pe langa produsele incluse, am creat calendarul astfel incat cutiutele sa poata fi folosite si dupa deschidere. Fiecare astfel de cutiuta devine, intorcand-o, o locuinta de Craciun, calendarul aratand deosebit permanent, o colectie de case de Craciun, pana la descoperirea ultimei cutii cu produse de Advent” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit. 

Calendarul de Advent (adventus inseamna sosire, venire in latina) este folosit pentru a numara zilele pana la Craciun. Se estimeaza ca Adventul a fost sarbatorit inca din secolul al IV-lea, initial ca o perioada in care convertitii la crestinism se pregateau pentru botez. Calendarele de Advent incep pe 1 decembrie si marcheaza cele 24 de zile dinainte de Craciun. Primele astfel de calendare tiparite au aparut la inceputul secolului al XX-lea. Cel care a ramas in istorie asociat cu ideea de calendar de Advent este germanul Gerhard Lang care a adaugat usite calendarului sau din carton. Fabrica lui a avut succes, dar a trebuit sa se inchida in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial cand cartonul a fost rationalizat. De la imaginile sau versetele biblice incluse de obicei pe astfel de calendare, astazi s-a ajuns la calendare de Advent cu produse din multe domenii, prilej de bucurie si recunostinta pentru cei care le primesc in dar.

Mixit este un magazin online in care clientii isi crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate si nucile preferate.

In prezent pe site exista peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, seminte, precum si delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include si amestecuri deja pregatite, create de nutritionisti, dar si ingrediente speciale pentru persoanele care sufera de boala celiaca sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un continut de ciocolata neagra de calitate 70%, imbogatita cu fructe liofilizate si nuci sanatoase. Pe site se gasesc si Mixitka, batoane de müsli, bauturi pudra, mixuri sarate de alune si branzeturi. Intrucat Mixit considera ca si ambalajul este de o importanta deosebita, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personala din punctele Packeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea