Evenimente

#muzica #revelion

Magie, muzica si eleganta: Revelion de vis pentru a intampina 2024 cum se cuvine

In noaptea de Revelion, AMO Lounge & Restaurant devine scenariul unei experiente unice, unde magia intalneste muzica si eleganta se imbina cu distractia. Cea mai noua si exclusivista locatie din Bucuresti, ofera un Revelion memorabil, unde oaspetii sunt invitati sa intre in noul an intr-un mod cu totul special.

 

Situat in inima Parcului Drumul Taberei, la 50 m de „West Side Christmas Market” (Targul de Craciun din Parcul Drumul Taberei), AMO Lounge & Restaurant a pregatit pentru ultimele zile de an, un festival de iarna cu petreceri inedite, stand up comedy, live music si teatru pentru copii,  evenimente speciale pentru a putea petrece alaturi de cei dragi.

Pentru a aduce zambete si bucurie in inimile oaspetilor, trupa de stand-up comedy Girls Up va sustine joi, 21 decembrie incepand cu ora 19:00, un spectacol plin de umor. Distractia continua si vineri, 22 decembrie, cand iubitorii de muzica live sunt asteptati de Dragos Udila, alias UDDI la un concert live extraordinar. Artistul a pregatit un show de zile mari cu cele mai tari hit-uri, chiar, in ajun de Craciun. In deschidere, Grupul de Arta al Scolii Generale nr 2 va sustine un spectacol de colinde.

De Sfantul Stefan, chiar dupa Craciun si in ultima zi de targ West Side Christmas Market, AMO LOUNGE organizeaza o avanpremiera de Revelion, Balkanic Party cu trupa Vogue. Pentru ca sunt Sarbatori si fiecare zi e motiv de petrecere!

Luna decembrie nu se poate incheia decat cu o petrecere exploziva de Revelion, artificii si mega distractie! Si cum cea mai buna forma de arta exprimata live este muzica, la Amo Lounge, veti fi inconjurati de sunetele vibrante ale unei trupe de live music. Atmosfera va fi incalzita de ritmurile muzicale variate, de la clasicele hituri ale anului pana la cele mai dansante piese, garantand o noapte plina de energie si bucurie.

Oaspetii vor fi rasfatati cu servicii impecabile si un meniu de inspirat de preparate  recunoscute din New York gandit de Chef Cosmin Gruia, de la vestita pizza pepperoni pana la coaste slow cooked si clasicul cheesecake. Pentru a completa experienta, Amo Lounge propune un open bar premium, punand la dispozitie o selectie rafinata de bauturi. De la sampanie la cocktail-uri artizanale, oaspetii vor putea sa isi satisfaca cele mai sofisticate gusturi intr-un ambient elegant si distins.

Un element care va face aceasta petrecere cu adevarat magica este prezenta magicianului Darisian. Cu priceperea sa incredibila si trucurile captivante, Darisian va fi gazda serii, incantand si uimind publicul pe tot parcursul evenimentului. Cu iluzii spectaculoase si interactiuni amuzante, magicianul va adauga o nota de mister si fascinatie serii de Revelion.

Meniul inspirat de  atmosfera unui Revelion la New York-ului si atentia la detalii vor completa atmosfera de Revelion la Amo Lounge. Dress code-ul recomandat invitatilor, Glitter. Black & Silver. Gold & Avantgarde. Relaxed Sophistication. Just be yourself with a touch of glitter!, va aduce in mijlocul Bucurestiului vibe-ul si magia New York-ului, pentru o noapte de Revelion memorabila.

„Ne-am bucurat de felul in care clientii nostri au primit conceptul nostru, suntem deja sold out. Le multumim tuturor celor care au imbratisat conceptul AMO si l-au ales pentru un moment atat de important. In plus, in restaurant se organizeaza o petrecere mai restransa, DJ Party Nostalgia, cu locuri limitate, ce promite o experienta calda si relaxata.”

Revelionul la Amo Lounge promite o experienta completa. Momente de divertisment garantat, invitati pusi pe distractie si un foc de artificii la inceput de An Nou vor transforma aceasta seara intr-un moment de neuitat, marcand inceputul noului an cu stil si bucurie.

Mai multe detalii pe: amoconcept.ro. Rezervari la: 0751154357.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea