Evenimente

#maturatorii raiului #adrian naidin #dan puric

Dan Puric si Adrian Naidin va invita la spectacolul "Maturatorii Raiului" – O seara plina de magie si emotie

Dan Puric si Adrian Naidin, doi artisti de geniu si isi dau intalnire intr-un spectacol unic, "Maturatorii Raiului”, ce promite sa aduca o doza de magie si emotie intr-o noua editie speciala de Craciun.

Pe 23 decembrie cu incepere de la ora 19.30, Sala Luceafarul din Bucuresti va gazdui un spectacol emotionant. Spectatorii vor afla povesti prea putin auzite despre Craciun si minunile sale, vor canta impreuna cu Adrian Naidin colinde romanesti transpuse pe alte meridiane ale cantecului si se vor bucura impreuna de Miracolul Nasterii Domnului alaturi de invitati speciali.

"Maturatorii Raiului", sugereaza un spectacol plin de autenticitate si profunzime, in care cei doi artisti isi impletesc talentele pentru a crea o experienta de neuitat. Fie ca vorbim despre momente de umor fin sau despre interpretari muzicale incantatoare, acest concert promite sa atinga corzile sensibile ale publicului. Spectacolul este o poveste ce captiveaza din prima clipa. Artistii intra in rolul unor maturatori ceresti, insarcinati sa pregateasca potecile cerurilor pentru sezonul sarbatorilor de iarna. Povestea ii va purta pe spectatori pe aripile traditiei catre un taram de vis.

Adrian Naidin, compozitor si interpret cu o voce inconfundabila, adauga un element muzical de exceptie evenimentului. Cantecele sale transmit emotie si poveste, completand perfect atmosfera festiva a sarbatorilor. Artistul a carui muzica este la mare cautare in perioada sarbatorilor de iarna, a pregatit si in acest an o salba de colinde si multe alte surprize muzicale.

Dan Puric, celebru actor, regizor si scriitor, este cunoscut pentru prestatiile sale captivante si pentru capacitatea de a aduce in fata publicului atat umorul, cat si profunzimea intr-o maniera unica. Cu o cariera bogata in teatru si film, Dan Puric a pregatit o poveste despre povestile de Craciun, condimentata cu mult umor si bucurie de viata.

Cu o abordare autentica si plina de caldura, Dan Puric si Adrian Naidin pregatesc o seara de neuitat pentru intreaga familie. Atmosfera calda si mesajele pline de intelepciune vor face din acest concert un moment cu adevarat special. Spectacolul „Maturatorii Raiului”, o parabola despre traditia si spiritul Craciunului Romanesc, este unul dintre evenimentele pe care nu trebuie sa le ratati in ajun de Craciun! Un eveniment ce promite sa incalzeasca sufletele si sa aduca bucurie in inimile tuturor!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea