Evenimente

#georgian legend #coregrafie #muzica #sala palatului #spectacol

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzica si coregrafie

Doar o zi ne mai desparte pana la cel mai asteptat spectacol de muzica si dans, sustinut de Georgian Legend. Cei mai apreciati 40 de artisti georgieni de muzica si dans, revin maine 21 aprilie pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu show de exceptie. Printese si printi ai dansului vor incanta publicul cu dansuri pe melodii georgiene din vremuri de poveste, demult apuse.

 

Georgian Legend, un spectacol desprins dintr-un basm, aduce pe scena artisti cu deosebite calitati interpretative. Spectacolul este total, cu dansuri acrobatice, lupte fascinante cu sabii si melodii vechi, ce va vor incanta auzul. La ora actuala „Legenda Georgiana” este unul dintre cele mai uluitoare spectacole muzicale si coregrafice, ce foloseste tehnologii de ultima generatie.  

Artistii georgieni sunt cunoscuti in toata lumea, spectacolul lor a ajuns in peste 50 de tari de pe cinci continente. Presa mondiala a avut numai recenzii de lauda la adresa lor, punctand faptul ca grandoarea si scenariul spectacolului georgian depaseste ca valoare artistica lideri ai acestui gen de spectacol coregrafic. Mai mult, specialistii in domeniu au afirmat despre acest spectacol ca nu ar fi cu nimic mai prejos  decat  „ Lord of the dance” si „Riverdance”.

Turneul Georgian Legend a debutat in urma cu 23 de ani, in anul 2000 si s-a bucurat de un succes fulminant. Publicatiile americane si europene i-au supranumit pe artisti „ The Riverdance from Caucasus”.

"Fiecare spectacol este o adevarata recompensa pentru public. Dansurile georgiene nu au egal. In trecut, judecand dupa miscarile si postura unui dansator georgian, o familie putea decide daca fiica lor ar trebui sa se casatoreasca cu el sau nu”. New York Post

Asa cum nota publicatia Le Figaro, acest spectacol este unic si trebuie vazut macar o data in viata. Artistii georginei sunt unici! Dansul lor pe varful degetelor, piruetele in genunchi sunt de o mare arta, in timp ce femeile georgiene aluneca pe scena, precum lebedele pe oglinda apei. „Trebuie sa te nasti georgian pentru a putea dansa asa”, explica dansatorii. Spectacolul, plin de dragoste pentru tara lor, este transpus pe scena prin cantece si dans: o rafala de vant, bataia tobelor, linistea magnifica a muntilor, murmurul vesel al paraurilor de munte, un spectacol impresionant ce te lasa fara cuvinte. ‍

Georgian Legend, o poveste de succes, o colaborare perfecta intre modernismul industriei de spectacol din vremurile noastre si niste dansatori georgieni ce par a veni din vechi timpuri de legenda. Succesiunea de intrigi si evenimente, intruchipate cu pricepere pe scena, peisaje si costume fabuloase, efectele de lumina si sunetul de cea mai buna calitate transforma „Legenda Georgiana” intr-un triumf al culturii caucaziene pe scena mondiala.

Spectacolul se desfasoara sub inaltul patronaj al Ambasadei Georgiei la Bucuresti.

Biletele pentru spectacolul „Georgian Legend” ( 21 aprilie, ora 20:00, Sala Palatului) se gasesc in format electronic pe www.eventim.ro si format printat la casa de bilete a Salii Palatului sau in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea