Evenimente

#marele targ de vinuri #targ de vinuri #vinuri

Feerie de arome si gusturi la Marele Targ de Vinuri. Peste 350 de sortimente din care sa alegi

Intre 14 septembrie – 4 octombrie 2022, are loc cea de-a XIV-a editie a Marelui Targ de Vinuri, un eveniment de anvergura, cu traditie, ce reuneste anul acesta peste 350 de sortimente atent selectionate de vin la raft si online, dintre care peste 60% provin de la crame din Romania. Aromelor romanesti li se adauga si o colectie impresionanta de articole din Republica Moldova, dar si din tari precum Franta, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud si Argentina.

Editia Targului de Vinuri Auchan din acest an reuneste o selectie impresionanta de 360 de vinuri, cu 100 de sortimente noi fata de editia trecuta. Cunoscatorii de vinuri, dar si amatorii de bauturi atent selectionate, se pot bucura pana pe 4 octombrie, in toate hipermarketurile Auchan, de o explozie de gusturi pentru toate preferintele, din cele mai importante regiuni viticole din tara.

Cei care ajung la Targ sunt intampinati de o adevarata feerie de arome si gusturi din Oltenia (reprezentata de Crama Oprisor, Vinarte, Domeniile Samburesti si Segarcea), Muntenia (cu cramele Rotenberg, Budureasca, Tohani si Ceptura), Dobrogea (Sarica Niculitel, Crama Alira, Domeniul Bogdan), dar si din Banat (Cramele Recas), Transilvania (Jidvei, Domeniile Boieru) sau Moldova (Beciul Domnesc, Cotnari, Casa Panciu). Totodata, se pot delecta si cu vinuri din Republica Moldova (Vartely, Cricova, Castel Mimi, Fautor, Purcari, Domeniile Davidescu, Gitana) sau din tari precum Franta, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud si Argentina.

La raft, dar si online, clientii pot gasi o gama variata de vinuri albe, rosii si rose, vinuri spumante, vinuri fara alcool, dar si o multime de vinuri premiate din diverse soiuri. Vedetele Targului sunt brandul exclusiv pentru Auchan Caii de la Letea (alb, rosu si rose) si vinurile HORECA, precum Constantin si Petite Helena de la crama Girboiu, Epiphanie de la crama Sarica Niculitel, Barbaro de la Fautor, Smerenie si Cabernet Sauvignon de la crama Oprisor, Faurar de la Davino sau Via Marchizului de la crama Vitis Metamorfosis. Preturile incep de la 8.9 lei si ajung pana la 199 de lei.

De asemenea, Targul de Vinuri Auchan le propune clientilor si o selectie de accesorii si alte produse asociate vinului, cum ar fi pahare pentru orice tip de vin, carafe, tirbusoane, decantoare, frapiere sau ghetiere.

Mai mult, clientii beneficiaza de o multime de promotii atractive, de minim 20%, iar membrii MyCLUB Auchan au parte de oferte speciale de tip 2+1 sau 1+1.-50% la al doilea produs.

Auchan a pregatit si o multime de surprize. Anul acesta, in 15 magazine din orasele Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Pitesti, Craiova si Timisoara, in primele doua weekend-uri ale Targului, clientii se vor putea delecta si cu degustari speciale cu somelieri. Astfel, vineri vor avea loc degustari de vinuri roze, sambata este dedicata degustarii de vinuri romanesti, iar duminica sortimentelor internationale.

Toate produsele din oferta pot fi comandate si online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine prin serviciul gratuit Click&Collect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea