Gabriela Cristea a fost de ani buni departe de silueta ideala. Tratamentele facute pentru a ramane insarcinata, sarcinile, nasterile, oboseala si regimul de viata dedicat carierei si copiilor si-au pus serios amprenta pe fizicul vedetei TV. Insa acum lucrurile s-au schimbat radical.
Gabriela Cristea a reusit sa "topeasca" 25 de kilograme in cateva luni. E prea mult, ar spune unii, insa sotia lui Tavi Clonda a slabit sanatos, sub supravegherea unui nutritionist care a mai ajutat-o si in trecut.
Daca cei mai multi au iesit din izolarea impusa de pandemie ceva mai "pufosi", Gabriela Cristea a avut timp sa faca adevarate minuni. Cu ajutorul medicului nutritionist Vera Daghie si cu multa vointa, bineinteles, Gabriela Cristea a reusit, la 45 de ani, sa revina la silueta de altadata.
"Dupa nasteri, m-am ingrasat serios, asa ca, la un moment dat, cand m-am echilibrat, am decis sa tin un regim potrivit pentru mine, cam 1200 de calorii pe zi, recomandat de Vera Daghie, cea cu care am mai slabit si in trecut. Ea știe cum trebuie sa imi împart mesele si este si extrem de permisiva. Atunci cand am pofta de ceva dulce, de exemplu! Important este insa ce fac dupa ce am incalcat regulile, ce consum dupa si cum revin la acel echilibru alimentar. Acesta este de fapt secretul", a declarat Gabriela Cristea pentru WOWbiz.ro.
Vedeta TV spune ca nu i-a fost deloc greu sa tina dieta recomandata de nutritionist: "Dieta mea este compusa din cinci mese zilnice: trei principale si doua gustari, intre ele. Mananc absolut orice, inclusiv dulce o data pe saptamana, si ma simt foarte bine. Daca am sa ma tin de treaba, in ritmul acesta o sa am 50 de kilograme".
La capitolul lichide, Gabriela Cristea este foarte atenta sa consume minim 2,5 l de apa pe zi si bea si ceaiuri din plante.