Cumpararea unei locuinte

#Vivenda Residencias #cumparare apartament

Vivenda Residencias - apartamentul tau nou la 10 minute de parcul IOR

Cumpararea unui apartament nou poate fi un proces in acelasi timp extrem de placut, dar si plin de provocari. Cu siguranta iti doresti ca locuinta ta sa intruneasca cat mai multe dintre criteriile stabilite de tine in prealabil: sa fie construita cu materiale de calitate, sa fie aproape de centrul orasului, sa aiba in apropiere mijloace de transport in comun, magazine si parcuri etc. Pe de alta parte vei avea nevoie si de camere bine compartimentate, pentru a putea profita cat mai bine de spatiu, iar finisajele locuintei vor trebuie sa fie si ele de calitate, astfel incat cu timpul sa nu iti creeze probleme de mentenanta.

Cand vei lua in calcul toate aceste aspecte, insa, e posibil sa incepi sa te intrebi daca apartamentul ideal exista, sau, dimpotriva, este doar un vis inaccesibil. Veste buna este insa ca apartamentul ideal pentru tine, care sa intruneasca toate criteriile de mai sus, ba chiar si altele la care poate nici nu te-ai gandit, nu doar ca exista, dar are si un pret convenabil! Iar daca te intrebi unde il gasesti, raspunsul este simplu: in complexul de locuinte Vivenda Residencias dezvoltat de Hercesa.

De ce ar trebui sa iei in calcul achizitionarea unui apartament in ansamblul rezidential Vivenda? Iata principalele motive pentru care merita sa programezi cat mai curand o vizionare:

Raportul optim localizare-pret

Cand vine vorba de apartamente noi in Bucuresti, de cele mai multe ori va trebui sa faci un compromis si sa iti alegi locuinta in principal, fie in functie de pretul acesteia, fie in functie de zona in care este localizata.

Pentru ca apartamente noi ieftine, de calitate si situate si in centrul orasului nu vei gasi cu siguranta. Va trebui, prin urmare, fie sa alegi o locuinta centrala, dar costisitoare, care va pune presiune pe finantele tale, fie o locuinta mai convenabila ca pret, dar situata la periferia orasului, ceea ce te va face sa pierzi zilnic ore in sir in trafic.

Raportat la cele de mai sus, alternativa optima ar reprezenta-o apartamentele noi convenabile ca pret care, fara sa fie situate in centrul Bucurestiului, sunt localizate aproape de centrul orasului si in zone bine conectate din punct de vedere al mijloacelor de transport.

Iar din acest punct de vedere, complexul de blocuri noi Vivenda Residencias reprezinta optiunea ideala pentru tine, intrucat una din trasaturile sale fundamentale este accesibilitatea, atat din punct de vedere al localizarii, cat si al pretului. in complexul Vivenda vei fi la cateva minute de Arena Nationala, de mall-uri, de parcuri si de toate mijloacele de transport in comun care fac legatura cu restul orasului. si aceasta fara sa fie nevoie sa achiti un pret exorbitant pentru a beneficia de toate aceste avantaje.

 

Siguranta achizitiei

E important sa stii ca te bazezi pe un dezvoltator serios, care foloseste materiale de constructie de calitate si care livreaza la timp apartamentele antecontractate de clientii sai. Iar din aceasta perspectiva, Hercesa, dezvoltatorul complexului Vivenda Residencias, are in spate zeci de ani de experienta in domeniul imobiliar la nivel mondial si isi indeplineste intotdeauna angajamentele asumate fata de clientii sai.

Daca iti doresti sa afli mai multe si sa te convingi de tot ce ai citit mai sus, programeaza o vizita in complexul de apartamente noi Vivenda Residencias din Bucuresti si un reprezentant Hercesa iti va prezenta locul ce poate deveni noua ta casa.

 

Modalitatea flexibila de plata

in complexul rezidential Vivenda Residencias poti cumpara apartamentul in functie de posibilitatile si nevoile tale: fie integral cu surse proprii, fie prin credit ipotecar sau credit Prima Casa, in rate. Alegerea este a ta!

De asemenea un mare avantaj pentru tine il reprezinta faptul ca poti esalona plata avansului pe toata durata de constructie a cladirii si de derulare a antecontractului de vanzare-cumparare, precum si faptul ca vei cumpara apartamentul direct de la dezvoltator, nu prin intermediul unui agent imobiliar.

Prin urmare nu se vor genera costuri suplimentare pentru tine si nu va mai fi nevoie sa iti faci griji in legatura cu obtinerea banilor pentru plata avansului, bani pe care ii vei putea folosi in schimb in alte scopuri, spre exemplu pentru achizitionarea mobilerului pentru noua ta locuinta.

 

Apropierea de mijloacele de transport in comun

Chiar daca poti ajunge si cu masina in centru, pentru o mai mare rapiditate in special intr-un oras sufocat de trafic ca Bucurestiul, e posibil sa preferi sa te deplasezi cu metroul, tramvaiul sau autobuzul.

Nimic mai usor in complexul Vivenda Residencias: ai mai multe statii de tramvai si autobuz la doar cateva minute distanta de tine, iar statia de metrou Costin Georgian se afla la 5 minute de mers pe jos de proiectul Vivenda. in acest fel vei putea ajunge usor oriunde vei avea nevoie si vei beneficia de toate alternativele de transport dorite.

 

Proximitatea fata de parcuri, mall-uri si supermarketuri

E important ca locuinta ta sa fie situata aproape de locuri in care sa poti iti faci cumparaturile sau sa te relaxezi in timpul liber, pentru un grad cat mai mare de confort in viata ta. De aceea, Hercesa iti ofera apartamente noi de vanzare in apropierea unuia dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti, parcul Alexandru Ioan Cuza, cunoscut si sub numele de IOR sau Titan; locul ideal pentru plimbare, sport, sau relaxare. De asemenea la cateva minute de Vivenda Residencias vei gasi si mall-urile Park Lake si Mega Mall, precum si multe alte supermaketuri (Mega Image, Carrefour, Lidl, Cora, Kaufland, Auchan, etc.).

 

Calitatea materialelor de constructie si a finisajelor

Hercesa iti garanteaza ca lucreaza doar cu materiale de buna calitate, lucru ce se poate observa in fiecare aspect din proiectul Vivenda Residencias, de la constructia in sine si pana la finisajele apartamentelor. in plus, iti poti alege chiar tu aceste finisaje, din optiunile puse la dispozitie de dezvoltator, astfel incat sa iti personalizezi locuinta potrivit gusturilor tale.

 

Spatiile verzi, scolile si gradinitele din zona

Daca ai deja copii sau te gandesti sa ai in viitorul apropiat, cu siguranta iti doresti un apartament care sa se fie localizat langa gradinite, scoli, spatii verzi si locuri de joaca. Iar toate aceste facilitati le vei gasi chiar in apropierea complexului Vivenda Residencias dezvoltat de Hercesa.

 

Buna compartimentare a apartamentelor

Indiferent ca iti cumperi un apartament de 2, 3 sau 4 camere, compartimentarea este esentiala, pentru a iti oferi cat mai mult spatiu in locuinta. La Vivenda Residencias, acest lucru este o prioritate, pentru a asigura o cat mai mare functionalitate si pentru ca tu sa te poti bucura din plin de noul tau apartament.

 

Locurile de parcare si boxele

In Bucuresti gasirea unui loc de parcare este de cele mai multe ori o provocare, asa ca un loc de parcare doar al tau va fi mai mult decat binevenit. Daca adaugi si o boxa in care sa iti depozitezi lucrurile, deja vei avea tot confortul pe care ti l-ai putea dori.

 

Comunitatea

Este foarte important sa locuiesti intr-o zona in care oamenii iti sunt mai mult decat simpli vecini. La Vivenda Residencias vei cunoaste persoane de aceeasi varsta cu tine, cu preocupari si hobby-uri similare, asa ca te vei simti ca intr-o adevarata familie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea