Cumpararea unei locuinte

#immobiliare #apartament #casa

Sfaturi de la RealKom Imobiliare - Cumparare apartament sau cumparare casa?

Din 2004, Realkom Imobiliare (www.realkom.ro) este alaturi de tine si iti ofera suport specializat cand vine vorba de vanzari sau inchirieri de apartamente in Bucuresti, iar in articolul de astazi iti vorbeste despre avantaje cand vine vorba de cumparare apartament sau cumparare casa.

 

In ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni merg pe varianta de cumparare apartament in defavoarea unei case. Pentru a veni in ajutorul tau iti prezentam beneficiile si dezavantajele mutarii intr-o casa sau apartament. Nu trebuie neglijat faptul ca aceasta alegere are de fapt scopul crearii unui camin, astfel ca optiunea trebuie facuta in primul rand in functie de stilul tau de viata.

Avantaje cumparare apartament

1. Economisirea banilor

Mentenanta este mult mai usoara la un apartament in comparatie cu o casa.

Costurile de intretinere sunt mult mai mici. Iar acesti bani ii poti investi in alte proprietati pe care le poti inchiria chiar tu, in situatia in care esti deja proprietarul apartamentului sau in bugetul familiei, pentru vacante, educatie etc. De asemenea, daca locuiesti intr-un complex rezidential cu mai multe facilitati: piscina, sala de fitness, costurile sunt impartite intre toti locatarii.

2. O securitate mai mare

Intr-un apartament, chiar daca sunt mai multi locatari, poti fi mult mai in siguranta decat intr-o casa.

3. Economisirea timpului

Casele sunt, de obicei, la periferia oraselor sau in locuri mai greu accesibile, pe cand apartamentele se afla in locuri ce permit accesul la supermarketuri, gradinite, scoli, diverse centre comerciale si de distractie.

4. Optiunea pe un termen scurt

Apartamentul nu te leaga o viata de un lucru. Daca doresti sa te muti il poti vinde mult mai usor.

5. O comunitate mai mare

Vecinii de bloc pot fi grozavi, puteti avea petreceri extraordinare impreuna sau pur si simplu iti poti face prieteni langa care sa petreci un timp de calitate.

Avantaje cumparare casa

1. Sentimentele de libertate si intimitate

Poate nu esti genul de om caruia sa ii placa sa vada pe fereastra blocuri foarte inalte, fara sa ai acces la un strop din natura. La casa poti sa traiesti cum doresti, fara sa te gandesti ca deranjezi vecinii sau fara ca acestia sa te deranjeze pe tine.

2. Poti decora cum doresti

Ai natura in fata casei tale, propriul parc langa casa, locul tau pentru relaxare, unde copiii se pot juca. Sentimentul de uniformizare este inexistent. Casa ta arata exact asa cum doresti, nu ca o cutiuta pe care o are toata lumea. Daca iti construiesti chiar tu casa, o poti realiza exact asa cum doresti.

3. Traiesti cu picioarele pe pamant la propriu

Acesta este un articol oferit de Realkom Imobiliare (www.realkom.ro), cu sfaturi si informatii utile cand vine vorba de avantaje cumparare apartament sau cumparare casa. Pentru mai multe informatii si consultanta specializata sau daca vrei sa cumperi o casa sau un apartament in Bucuresti, apeleaza la agentii nostri imobiliari – Cristi Stanciu: 0723620112.

Sursa foto:

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare