Cumpararea unei locuinte

#astorium home #astorium #complex imobiliar #imobiliare #bucuresti

Stiai ca te poti bucura de liniste chiar si in Bucuresti? Iata unde poti locui!

Capitala atrage in fiecare an mii de oameni care se muta aici datorita oportunitatilor. Insa, faptul ca orasul este intr-o continua dezvoltare are si unele neplaceri. Poluare, zgomot permanent, aglomeratie si senzatia ca traiesti intr-o agitatie continua. Chiar si persoanelor carora le place agitatia orasului se pot simti obosite dupa o anumita perioada, asa ca este important sa gasesti un echilibru. Cel mai usor este sa te bucuri de dinamismul orasului in momentul in care mergi la job, cand vrei sa te distrezi si cand vrei sa te plimbi si sa locuiesti intr-o zona linistita. Ai putea spune ca in Bucuresti este imposibil sa gasesti liniste, insa din fericire este posibil.

 

Una dintre zonele linistite din oras este denumita Titanul Nou si se afla in sectorul 3, aproape de iesirea spre Autostrada Soarelui. Este o zona in continua schimbare, in care se construiesc ansambluri rezidentiale atat de case, dar si de blocuri sau unde poti cumpara teren pentru a-ti construi o locuinta. Zona s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii 10 ani si este in continua schimbare. Acest cartier este unul dintre cele mai populare in randul persoanelor ce se muta in Bucuresti. Preturile sunt excelente, indiferent daca vorbim despre apartamente, case sau chiar terenuri, te vei bucura de liniste si nu va trebui sa faci vreun sacrificiu pentru a ajunge in oras. Spre deosebire de orasele sau comunele din jurul Bucurestiului, din Titanul Nou ajungi in maxim 10 minute pe jos la metrou, tramvai sau autobuz. In imediata apropiere se regasesc numeroase hipermarketuri, magazine de amenajari interioare, cum este si Ikea si alte obiective de interes.

Zona este ideala pentru tineri si pentru familiile care au copii mici, deoarece se pot bucura de o viata linistita si in acelasi timp nu vor trebui sa sacrifice timp pretios pe naveta in fiecare zi. In cazul in care ti-am atras atentia, vrem sa iti recomandam un ansamblu rezidential foarte atractiv din toate punctele de vedere: Astorium My Home. Aici vei gasi apartamente pe placul tau, indiferent daca optezi pentru garsoniere, apartamente cu 2, 3, 4 camere sau Penthouse, la preturi excelente.

Ansamblul cuprinde si spatii comerciale, locuri de joaca si tot ceea ce ai nevoie pentru a te bucura de tot confortul. Pentru persoanele singure, pentru cupluri la inceput de drum sau chiar si pentru o familie cu un singur copil se poate opta pentru apartamente 2 camere Pallady de la Astorium. Acestea sunt foarte spatioase, sunt compartimentate inteligent, astfel incat sa poata fi folosit tot spatiul disponibil si in functie de preferintele tale si de buget, poti opta pentru unul dintre apartamentele disponibile. Exista apartamente cu doua camere chiar si cu suprafata totala de 113 mp, dar si apartamente mai mici, incepand de la 47 mp.

Asadar, daca vrei sa te bucuri de oportunitatile Bucurestiului si de linistea pe care ai regasi-o in afara orasului, alege cu incredere Astorium My Home!

Sursa foto: www.astoriummyhome.ro

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului