Cumpararea unei locuinte

#casa de vis # casa de vanzare #grecia

O casa de vis, din Grecia, la vanzare! Cat costa si unde se afla

Iti doresti o casa in Grecia? Atunci trebuie sa stii ca una dintre cele mai frumoase locuinte a fost scoasa la vanzare. Casa este una dintre cele mai fotografiate de catre turistii care merg in Thassos.

 

Casa este situata in orasul Panagia din Thassos, celebra insula greceasca. Pentru vila cu doua etaje, opt camere si o suprafata de 140 de metri patrati, proprietarii cer 120.000 de euro. O afacere foarte buna, avand in vedere ca aceasta a fost renovata si mobilata inainte de a fi scoasa la vanzare. 

Vestea a fost data pe un grup de Facebook foarte cunoscut de amatorii de vacante in Grecia, de o romanca. "Cea mai fotografiata casa din Panagia. Si ghici ce? It\"s for sale!", a scris aceasta.

Mai mult, anuntul a fost postat si pe site-ul unei agentii imobiliare. Anuntul este postat si pe site-ul unei agentii imobiliare. Potrivit anuntului, casa a fost construita in 1967, are 140 de metri patrati si este decomandata.  Casa cu opt camere, dintre care trei dormitoare, doua bai, o bucatarie si scari interioare, este descrisa ca fiind o casa de lux. In plus, in spatele casei se afla si o gradina si are vedere catre mare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului