Cumpararea unei locuinte

#imobiliare #familie #copii #locuinta

Locuinta perfecta pentru o familie cu un copil? Un apartament cu 3 camere!

Alegerea locuintei ideale pentru familia ta poate fi o adevarata provocare. Fiecare familie stie care sunt nevoile si asteptarile sale in ceea ce priveste casa visurilor. Unii isi doresc o locuinta intr-o zona linistita, fara a fi nevoie sa faca naveta. Altii vor sa profite de fiecare minut din zi, astfel ca vor cauta un apartament cat mai aproape de mijloacele de transport. Daca locuinta are si costuri mici de intretinere, cu atat mai bine! Ti se pare imposibil in anul 2022 sa te bucuri de toate acestea? Iti spunem ca nu este si iti vom explica in continuare de ce.

 

Pentru o familie cu un singur copil, locuinta perfecta ar putea fi un apartament cu trei camere, amplasat intr-o zona linistita, dar totodata care sa ofere acces la mijloacele de transport in comun. Trei camere sunt ideale, deoarece o camera va fi a parintilor, una a copilului si una livingul de care se poate bucura toata familia si care va fi perfect pentru vizite. Cat copilul merge la gradinita sau la scoala, este necesar ca locuinta sa fie amplasata aproape de aceste obiective, astfel incat drumul sa poata fi parcurs pe jos. Dupa o anumita varsta, copilul poate merge singur la scoala, iar distanta scurta va fi un mare avantaj. 

Nu-i asa ca deja te gandesti la o astfel de locuinta? Cum ar fi daca ti-am spune ca poate deveni realitate? Poti cumpara un apartament cu 3 camere in zona Pallady si te poti convinge! Este o zona noua a Bucurestiului, o zona linistita, foarte aproape de mijloace de transport, de gradinite si scoli generale si de magazine. Practic, tot ceea ce ai nevoie este extrem de aproape de locuinta si nu va fi nevoie sa faci naveta sau sa folosesti masina tot timpul.

Stim ca pentru toti oamenii, este important sa fie alaturi de cei dragi si sa nu petreaca timp in trafic. Astfel, zona Pallady devine una dintre cele mai atractive din Bucuresti. Iti recomandam un apartament cu 3 camere in unul dintre complexurile rezidentiale din portofoliul Dezvoltator Pallady. Ai de ales intre numeroase apartamente 3 camere Titan, unul mai frumos decat celalalt. In functie de bugetul tau, poti achizitiona un apartament mai mic, dar suficient de spatios sau un apartament care sa aiba o terasa generoasa. Totul depinde de buget, de preferinte si bineinteles de planurile tale de viitor: daca vrei sa ramai pe o perioada lunga intr-un apartament cu 3 camere, atunci orienteaza-te spre unul spatios, pe care sa il poti amenaja asa cum iti doresti.

Daca ti-am starnit curiozitatea, tot ce ai de facut este sa contactezi Dezvoltator Pallady pentru o discutie in care iti vei exprima dorintele si vei hotari care este apartamentul ideal. Neaparat trebuie sa vizitezi toate apartamentele ce iti vor atrage atentia pentru a afla care va deveni locuinta ta de suflet.

Daca nu ai bugetul necesar, ai la dispozitie si posibilitatea de a achizitiona un apartament in rate, cu ajutorul unui credit. Ce spui? Mergi la o vizionare de apartamente?

FOTO: dezvoltatorpallady.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea