Cumpararea unei locuinte

#garaj #sfaturi practice #sfaturi curatenie #curatenie garaj #depozitare garaj

Fa curatenie in garaj! Iata cele 6 obiecte de care trebuie sa scapi urgent

Garajul nu e spatiu de depozitare! Este locul in care ar trebui sa iti parchezi masina si atat. Iata 6 obiecte care cu siguranta si afla si in garajul tau, dar al caror loc este in cu totul si cu totul alta parte:

1. Galeti cu vopsea

Dupa ce ti-ai renovat locuinta, toate cutiile cu resturi de vopsea lavabila le-ai dosit in garaj. Doar ca aici nu ai aer conditionat, iar vara, la temperturi ridicate, vopseaua se va strica. Asadar nu le vei mai putea folosi. Drept urmare, fie le gasesti urgent o utilitate, fie le arunci de pe acum si faci mai mult loc.

2. Lemne de gratar

Si pentru ca tot a venit vorba despre vara, probabil ca te gandesti deja la gratarele pe care le vei face in aer liber, asa ca ti-ai facut deja rezerve de lemne. Nu depozita niciodata lemnele in garaj! Lemnul este un material usor inflamabil, astfel ca e riscant sa il tii in preajma rezervorului plin cu combustibil.

3. Borcane de conserve

Daca nu ai o pivnita sau o debara, garajul devine automat locul pentru pastrarea conservelor pregatite toamna. Sticle cu suc de rosii, borcane de zacusta sau borcane pline cu compot, toate stau aliniate pe rafturile din garaj. Verifica daca mai sunt bune de mancat, daca nu, trimite-le direct la tomberon si fa putin loc pentru cutiile cu scule. In plus, orice fel sursa de hrana este momeala pentru rozatoare.

4. Lada frigorifica

Pentru ca in casa o lada frigorifica ocupa mult spatiu, i-ai gasit un loc intr-un colt de garaj. De atunci, parchezi cu atentie masina ca nu cumva sa o lovesti cu bara din fata. Nu are ce cauta acolo, clar! Mai ales ca odata ce temperatura va creste, lada frigorifica va consuma tot mai multa energie pentru a raci alimentele depozitate in ea. Cauta-i totusi un loc in casa, la racoare.

5. Reviste vechi

Daca te numeri printre cei care obisnuiesc sa recicleze hartie, sigur ca ti-ai facut un obicei de a cara in fiecare saptamana la garaj tenacurile de ziare si reviste pe care le-ai citit. Din pacate, ele sunt foarte atractive pentru soareci, care isi vor gasi rapid salas printre ele.

6. Electrocasnice uzate

Inca o data, garajul nu este depozit de vechituri. DVD playere, televizoare, monitoare de calculator, toate le-ai adapostit acolo cu gandul ca poate vreodata or sa iti mai foloseasca. Mai bine doneaza-le si in felul asta vei capata din nou spatiu suficient pentru a-ti parca in siguranta masina.

Sursa foto: ideashomedesign.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea