Cumpararea unei locuinte

#garsoniere Bucuresti #locuinte Bucuresti #apartamente bucuresti #preturi apartamente

Cele mai ieftine locuinte din Bucuresti vs cele mai scumpe

9.500 de euro costa cea mai ieftina garsoniera din Capitala. La polul opus, pretul celei mai scumpe locuinte cu o singura camera este de 15 ori mai mare. La apartamente, pretul porneste de la 21.000 de euro si ajunge la 1,3 milioane de euro.

Cea mai ieftina garsoniera are 15 metri patrati si se afla in zona Rahova-Salaj, la etajul doi din patru al unui bloc finalizat in 1970, in timp ce in zona Victoriei se afla cea mai scumpa astfel de locuinta. Garsoniera, care are 67 de metri patrati, la care se adauga o terasa de 17 metri patrati,. face parte dintr-un ansamblu rezidential finalizat in 2015 si poate fi achizitionata pentru 145.000 de euro (plus TVA), potrivit datelor prezentate de portalul imobiliare.ro.

In mod similar, cel mai ieftin apartament de doua camere din Bucuresti se afla in zona Giurgiului-Toporasi si costa 21.000 de euro, avand 35 de metri patrati utili, in timp ce un penthouse de doua camere, cu o suprafata de 70 de metri patrati utili plus o terasa de 40 de metri patrati, situate in zona Alba Iulia, se vinde cu 350.000 de euro.

La capitolul apartamente de trei camere, cel mai ieftin este situat tot in zona Giurgiului-Toporasi, costa 26.500 de euro si are doar 34 de metri patrati. La polul opus, un penthouse de trei camere, cu o suprafata utila de 251 de metri patrati, din zona Primaverii, este scos la vanzare cu 1,3 milioane de euro, suma ce include si o parte din mobilier. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului