Cumpararea unei locuinte

#apartament 4 camere #apartament nou #IOR #complex rezidential #apartament

Beneficiile unui apartament nou cu 4 camere situat intr-un complex rezidential langa IOR

Iti doresti un apartament nou cu 4 camere, pentru tine si familia ta? Zona parcului IOR - Titan este una dintre cele mai cautate din capitala, intrucat ofera acces la nenumarate facilitati necesare unei vieti moderne si confortabile. In imediata apropiere ai statii de transport in comun, magazine, mall-uri, un parc urias, terase, restaurante, scoli si gradinite.

 

Totusi, cand vine vorba de apartamentele cu 4 camere de vanzare in proximitatea IOR, ce ar fi mai indicat sa alegi: o locuinta noua sau un apartament vechi? Descopera in continuare ce avantaje ai atunci cand optezi pentru un apartament nou, situat intr-un ansamblu rezidential.

Apartamentele noi cu 4 camere din apropierea IOR iti ofera un plus de confort

Este firesc sa visezi la un apartament in care sa te simti acasa inca din primul moment. O locuinta situata intr-un complex rezidential modern si bine intretinut iti pune la dispozitie toate facilitatile de care ai nevoie, fara a mai fi cazul sa investesti in reparatii.

De exemplu, apartamentele noi cu 4 camere din ansamblul rezidential aflat in apropierea IOR, Vivenda Residencias Bucuresti, sunt bine compartimentate si optimizate, cu spatii lipsite de stalpi sau grinzi. Astfel, familia ta se poate bucura din plin de confort, intimitate si spatiu.

Pentru a-ti oferi o viata linistita, toate locuintele din cadrul complexului rezidential Vivenda Residencias Bucuresti sunt construite din materiale de calitate, cu un grad inalt de izolatie termica si fonica. Iar pentru ca accesul la apa calda si caldura poate reprezenta un subiect sensibil in capitala, e important sa stii ca apartamentele din Vivenda sunt dotate cu centrala indviduala cu functionare in condensatie, iar distributia interioara a agentului termic se realizeaza prin pardoseala.

Locuind intr-un ansamblu rezidential ai sentimentul de apartenenta

Vrei sa simti ca faci parte dintr-o adevarata comunitate, in care copiii tai isi gasesc usor prieteni, iar tu poti socializa cu persoane de varsta ta, cu pasiuni si interese similare? Intr-un ansamblu rezidential ca Vivenda Residencias Bucuresti ai sansa sa te simti ca intr-o mare familie, ceea ce se intampla mai rar atunci cand locuiesti intr-un bloc vechi.

Aspectul blocului este un alt detaliu important pentru starea ta de bine si sentimentul de apartenenta. Chiar daca apartamentul tau este frumos amenajat, o casa a scarii neingrijita iti poate afecta dispozitia. In ansamblul rezidential Vivenda Residencias Bucuresti ne asiguram ca iti pastrezi energia pozitiva de cand intri in cartier: peretii si tavanul din holul de intrare, precum si cei ai scarii blocului sunt finisati cu vopsea lavabila sau finisaj beton aparent. Stilul prietenos e completat de un sistem de iluminat decorativ modern, iar in exteriorul blocului gasesti zone verzi, care vor fi apreciate inclusiv de cei mici.

Un apartament nou inseamna optimizarea costurilor la utilitati

Apartamentele noi sunt in general construite din materiale de calitate si sunt bine izolate, pentru a reduce pierderile caldurii prin pereti, ferestre si acoperis. Prin urmare, costurile asociate cu incalzirea si intretinerea pot fi mai mici decat in cazul unei cladiri vechi. Un apartament spatios cu 4 camere poate genera facturi consistente, daca nu este izolat corespunzator si nu beneficiaza de un sistem de incalzire modern si functional.

In complexul de apartamente noi din Bucuresti Vivenda Residencias, fatada blocurilor este prevazuta cu elemente de inchidere din beton si bloc ceramic sau BCA, cu sistem de izolare si finisare de tip termosistem format din izolatie din polistiren si vata minerala, plasa din fibra de sticla si tencuiala decorativa.

Acoperisul este de tip terasa plana si inglobeaza termoizolatia, betonul de panta, sistemul hidroizolant si protectia pentru hidroizolatie. De asemenea, tamplaria exterioara a ferestrelor si usilor de balcon este realizata din PVC, cu sticla termoizolanta cu 2 foi si camera de aer izolanta. Daca la aceste aspecte adaugam faptul ca fiecare apartament beneficiaza de centrala termica, poti sta fara griji in ceea ce priveste confortul termic si valoarea facturilor in sezonul rece.

Apartamentele noi cu 4 camere din apropierea parcului IOR beneficiaza de o localizare excelenta

Daca alegi un apartament nou cu 4 camere intr-un ansamblu rezidential din zona parcului IOR, vei locui intr-unul dintre cele mai apreciate cartiere ale Bucurestiului. Vei fi aproape de parc, de mallul Park Lake si de metrou, dar si de numeroase magazine si restaurante, asa ca te vei putea bucura de toate facilitatile necesare unui stil de viata modern. Copiii tai vor aprecia si ei faptul ca pot ajunge usor in parc, pentru a se juca sau a se plimba impreuna cu prietenii.

Zona parcului IOR este una verde si linistita, perfecta pentru o viata relaxanta. Capitala poate fi deseori coplesitoare din cauza aglomeratiei si a zgomotului, insa IOR ofera un mediu linistit si relaxant, departe de agitatia orasului.

In plus, proprietatile noi au o valoare mai mare decat cele vechi, iar daca alegi sa cumperi un apartament nou intr-o zona cautata a capitalei, exista sanse mari ca valoarea proprietatii sa creasca in timp.

In cazul in care consideri ca un apartament cu 2 sau 3 camere este mai potrivit pentru tine decat unul cu 4 camere, poti beneficia de un discount special in luna mai pentru tipologiile de apartament T2B, T3 si T3’ , cu finalizare in iunie 2024, pentru platile mai mari de 50%, incasate in avans.

Vrei sa afli mai multe detalii despre ansamblul rezidential Vivenda Residencias si ofertele actuale? Discuta cu unul dintre consultantii nostri si descopera tot ceea ce te intereseaza!

FOTO: hercesa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cumparare-casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea