Cum sa...

#toamna #paianjeni

Toamna, paianjenii intra in case. Trucul pe care sa-l folosesti pentru a-i tine la distanta de locuinta ta

 

Toamna, atunci cand apar ploile si umezeala isi face simtita prezenta, in multe case apar si paianjenii. Din fericire, exista mai multe solutii care te pot ajuta sa tii aceste mici insecte la distanta. Iata ce poti face! 

 

 

Mike Norton, directorul de comert si proiecte pentru Magnet Trade, a transmis un sfat foarte ingenios. Acesta consta in folosirea cojilor de lamaie. Este recomanda ca acestea sa fie folosite in zona tuturor garniturilor de etansare ale ferestrelor, pe ramele usilor sau prin orice loc prin care s-ar putea strecura paianjenii. 

Un alt avantaj important este faptul ca este foarte accesibil din punct de vedere financiar. In timp ce un spray de bariera pentru suprafete din supermarket poate costa in jur de 100 de lei, o lamaie obisnuita poate fi achizitionata la un pret de doar cativa lei. 

Pentru persoanele care nu suporta mirosul de citrice, specialistul sugereaza utilizarea scortisoarei ca repelent pentru paianjeni. Fie ca este vorba de un baton de scortisoara proaspata sau de o lumanare parfumata, scortisoara poate tine paianjenii la distanta.

Cum sa pregatesti propria solutie impotriva paianjenilor

Daca vrei sa iti pregatesti propriul repelent natural si in acelasi timp ieftin. Amesteca 20 de picaturi de ulei esential (arbore de ceai, lavanda, menta, citrice sau scortisoara) cu apa intr-o sticla de pulverizator. Pulverizeaza acest amestec in colturile casei sau in zonele umede, unde apar de obicei insecte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea